ΕΑΚ: Νέος πρόεδρος ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Τον Παναγιώτη Φελλούκα στην προεδρία της ΕΑΚ διαδέχεται μετά από 17 χρόνια ο συνάδελφος αθλητικογράφος-δημοσιογράφος, Ηρόδοτος Μιλτιάδους.

Η συντακτική ομάδα του Balla του εύχεται καλή επιτυχία και σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα.

Διαβάστε επίσης: Έκλεισε ο κύκλος του Παναγιώτη Φελλούκα στην ΕΑΚ 

80+5 sportscasters που γνωρίσαμε από τις κυπριακές εφημερίδες, την TV και το ραδιόφωνο! (pics)

Η επίσημη ενημέρωση από την ΕΑΚ:

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΗΣ ΕΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ 2018 – 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΚ ανακοινώνει ότι η προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας για εκλογή στο ΔΣ της Οργάνωσης για την τριετία 2018 – 2021 έληξε στις 19:30 της Τετάρτης 30 Μαΐου. Υποψηφιότητα για ανάδειξή τους στο Συμβούλιο έχουν υποβάλει οι πιο κάτω:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΑΚ (1 υποψηφιότητα)
Ηρόδοτος Μιλτιάδους

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΚ
α) Κατηγορία επαγγελματικών μελών (7 θέσεις – 10 υποψηφιότητες):
Γρηγόρης Γεωργίου
Κώστας Καλλής
Αντρέας Μαύρος
Μικαέλο Παπαδάκης
Αντρέας Παρασκευά
Αντρέας Παυλίδης
Κωνσταντίνος Σκαμπύλης
Στέλιος Στέλιου
Γιώργος Τσαβέλλας
Μάριος Χατζηστυλλής
β) Κατηγορία μη επαγγελματικών μελών (1 θέση – 1 υποψηφιότητα):
Κυριάκος Κτωρίδης

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 13 του Καταστατικού της Οργάνωσης, τη θέση του προέδρου της ΕΑΚ για την τριετία 2018-2021 καταλαμβάνει ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους, ενώ τη θέση στο ΔΣ στην κατηγορία των μη επαγγελματικών μελών ο Κυριάκος Κτωρίδης. Για τις υπόλοιπες επτά θέσεις του ΔΣ στην κατηγορία των επαγγελματικών μελών θα διενεργηθούν αρχαιρεσίες ανάμεσα σε δέκα υποψήφιους.
Υπενθυμίζεται ότι η Γενική και Εκλογική Συνέλευση της ΕΑΚ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία και θα αρχίσει στις 19:30. Σύμφωνα με το άρθρο 11 του Καταστατικού, η Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία αν είναι παρόντες το ½ συν ένα των τακτικών μελών της (επαγγελματικών και μη), δηλαδή 71 μέλη. Σε περίπτωση μη απαρτίας, οι εργασίας της Συνέλευσης θα αναβληθούν για 30 λεπτά, οπότε όσα μέλη είναι τότε παρόντα, θα αποτελέσουν απαρτία.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!