Ο Νιλ Λένον σύμφωνα με ΜΜΕ της Ιρλανδίας, είναι υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Χιμπέρνιαν, ομάδα της Σκωτίας που ήταν προπονητής της και στο παρελθόν και συγκεκριμένα από το 2016 έως το 2019. Ο πρώην κόουτς της Ομόνοιας, παραχώρησε δηλώσεις και από την πλευρά του εξέφρασε πως είναι ανοικτός στο να γίνει μια συζήτηση για επιστροφή του.
Αναλυτικά:
Αν θα τον ενδιέφερε η δουλειά: «Φυσικά. Έχω δουλέψει εκεί στο παρελθόν, είναι ένας μεγάλος σύλλογος και έχει δυνατότητες. Αποχώρησα γιατί υπήρξαν αλλεπάλληλες αλλαγές και δεν μπορούσα να δουλέψω όπως ήθελα και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Πρέπει να κλείσουν σωστά το επόμενο ραντεβού για λίγη μακροζωία και λίγη σταθερότητα. Παρακολούθησα τη Χιμπέρνιαν φέτος. Έχουν κάποιους καλούς παίκτες επιθετικούς ποδοσφαιριστές αλλά αμυντικά δεν βγάζει και την καλύτερη εικόνα. Αυτό χρειάζεται να διορθωθούν πριν μπορέσουν να σημειώσουν οποιαδήποτε πρόοδο».
Για το αν θα επιστρέψει: «Οι συνομιλίες ήταν σε πρώιμο στάδιο, δεν υπήρξε κάτι το επίσημο ή κάποια προσέγγιση. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει γιατί στην εν λόγω περίπτωση μιλάμε υποθετικά και δεν θέλω να το κάνω αυτό. Υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι σίγουρα. Πάντως από την πλευρά μου θέλω να πω πως είτε με πλησιάσουν είτε όχι, ίσως αξίζει μια συζήτηση».