Η πρώτη γυναίκα στη FIFPro Αφρικής

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

H Stacey Naris, αρχηγός της εθνικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ναμίμπια, έχει οριστεί υποψήφια για το διοικητικό συμβούλιο της FIFPro Division Africa.

Εναπόκειται στη γενική συνέλευση της FIFPro Αφρικής που θα γίνει στη Ζιμπάμπουε, στις 30 και 31 Μαΐου 2018, να εγκρίνει την υποψηφιότητα της.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο διορισμός της θα εγκριθεί», δήλωσε ο Stéphane Burchkalter, Γενικός Γραμματέας της FIFPro Africa. «Η Stacey Naris ήταν η πιο προφανής επιλογή. Γνωρίζουμε τα πάντα για αυτήν και την καλή δουλειά που κάνει στη Ναμίμπια και την εγχώρια ένωση ποδοσφαιριστών (NAFPU), όπου είναι υπάλληλος της από το 2015.»

Η Naris που θα αντιπροσωπεύει επίσης τις παίκτριες της Αφρικής στην ειδική Γυναικεία Επιτροπή της FIFPro δήλωσε: «Οι γυναίκες με την αθλητική τους παρουσία, αποδεικνύουν πόσο εσφαλμένη αντίληψη έχουν μερικοί που τις θεωρούν αδύναμες ή ανίκανες. Υπόσχομαι να παλέψω για το Γυναικείο ποδόσφαιρο».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ