Πηλακούτας: «Δεν παίζουμε μόνοι μας»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον ASTRA Radio:

Για το ταξίδι Παντελή – Γιάγκου στην Ρωσία για Ντούρις:

Έχουν μεταβεί από χθες το απόγευμα στην Ρωσία, για να συζητηθεί η παραμονή του Ντούρις και την νέα σεζόν στην ομάδα μας. Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, δεν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά.

Για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον παίκτη:

Φαίνεται ότι δεν παίζουμε μόνοι μας, έχουν αποκαλύψει οι Ρώσοι ότι ενδιαφέρεται και το ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι για λόγους ανησυχίας που έγινε το ταξίδι. Προσπαθούμε να δείξουμε στον κάθε παίκτη ότι τον θέλουμε να μείνει. Και ο ίδιος ο παίκτης το θέλει, όπως και ο Ράγιος που είχε μεγαλύτερη πρόταση από άλλη ομάδα αλλά επέλεξε να παραμείνει. Αν ήταν μια απόφαση ανάμεσα σε εμάς και τον ποδοσφαιριστή ίσως να μην χρειαζόταν καν να γίνει το ταξίδι.

Για το ενδιαφέρον της Εθνικής Ισραήλ για τον Λέβι:

Συζητούμε πολλές φορές με βάση τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ, όχι με βάση τα όσα έχουμε μπροστά μας. Έχουν συζητήσει ο Πρόεδρος με τον προπονητή, ο προπονητής του είπε ότι δεν τον έχει προσεγγίσει κανείς από το Ισραήλ. Συνεχίζουμε τον προγραμματισμό με τα δεδομένα και όχι με πιθανές κινήσεις που μπορούν να γίνουν. Απ’ την στιγμή που κανείς δεν τον προσέγγισε μέχρι στιγμής, θεωρώ ότι θα παραμείνει.

Για τον Γλύκο:

Είναι αλήθεια ότι είναι ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί. Οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, που υπάρχουν προτεραιότητες είναι γνωστές. Τερματοφύλακας και ακραίοι ποδοσφαιριστές. Είναι απόλυτα λογικό να προτείνονται παίκτες σε αυτές τις θέσεις. Πολλές ημέρες ο αριθμός των προτάσεων είναι τριψήφιος. Ο Γλύκος έχει προταθεί αλλά δεν έχει γίνει κάποια πρόταση.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ