Δημητρίου: «Ο ίδιος επέλεξε να αποσύρει την πρόταση του»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, αναφέρθηκε στις διοικητικές εξελίξεις που προέκυψαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Super Sport FM 104.0:

Για την απόσυρση του ενδιαφέροντος από τον Ρόη Πογιατζή…  

«Το δ.σ. κατ΄ επανάληψη ζήτησε να έρθει στην Κύπρο για συζήτηση, διαπραγμάτευση και τεκμηρίωση όπως έγινε με τον κ. Παπασταύρου. Ο κ. Πογιατζής ζήτησε να γίνει μέσω skype  και τηλεφώνου και ακολούθως να έρθει στην Κύπρο. Για τους ελεγκτικούς οίκους, δεν θα μπορούσαν να αξιολογήσουν την πρόταση στη μορφή που την έχει στείλει. Χρειάζονται πολύ περισσότερα στοιχεία και αναλύσεις. Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που το δ.σ. ζήτησε να έρθει στην Κύπρο ο κ. Πογιατζής. Το δ.σ. έχει ενημερώσει με επιστολή τους στις 21 Μαΐου, πως η πρόταση θα ετίθετο ενώπιον των μελών του σωματείου για αξιολόγηση. Ο ίδιος επέλεξε να αποσύρει την πρόταση του. Στην επιστολή του αναφέρει αρκετά. Ο σύλλογος δεν θέλει να μπει στη διαδικασία του έντονου διαλόγου ή να ακολουθήσει ενέργειες που μόνο ηρεμία δεν θα φέρει. Δεν επρόκειτο να μπει το δ.σ. σε τέτοια διαδικασία. Απλά με την ανακοίνωση επεξηγεί στο πως οδηγήθηκε στην απόφαση του».

Για τα νέα δεδομένα που προκύπτουν ενόψει και της συνέλευσης…  

«Έχει απομείνει μόνο η πρόταση του κ. Παπασταύρου. Θα υπάρχει δυνατότητα για εκχώρηση διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Θα πρέπει να υπερψηφιστεί το συγκεκριμένο σημείο. Αν θα διαφοροποιηθεί κάτι, θα απασχολήσει το δ.σ.».

Αν είναι ολοκληρωμένη η πρόταση Παπασταύρου…  

«Έχουν τελειώσει και απομένουν οι υπογραφές. Έχουν καταλήξει οι δύο πλευρές σε συμφωνία και δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Κράτησε μεγάλο διάστημα η διαδικασία».

Για το θέμα προπονητή…  

«Αυτές οι ενέργειες γίνονται από την πλευρά του κ. Παπασταύρου ώστε να είναι έτοιμοι όταν υπερψηφιστεί η πρόταση του. Υπογραφές που δεσμεύουν το σύλλογο δεν μπορούν να προχωρήσουν πριν τις δύο συνελεύσεις. Το σημαντικό είναι οι επιλογές που θα γίνουν να είναι οι κατάλληλες και στο τέλος να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα κάνει περήφανο τον κόσμο».

Για τα άλλα θέματα του προγραμματισμού…

«Θα πρέπει να περιμένουμε τις δύο συνελεύσεις και θα πάρουν αυτά τα ζητήματα το δρόμο τους».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ