Βασικά χαρακτηριστικά για ένα πολυπρωταθλητή

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Παρόμοιες στιγμές με αυτές που έζησαν στο τέλος της σεζόν που ολοκληρώθηκε θέλουν να ζήσουν ξανά τον Μάιο 2019 οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ.

Μιλάμε βεβαίως για όσους θα παραμείνουν στην ομάδα, αλλά και για αυτούς που θα προστεθούν στο υφιστάμενο ρόστερ κατά την θερινή μετεγγραφική περίοδο.

Το να είσαι στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου κάθε χρόνο και ένας από τους μόνιμους πρωταγωνιστές στις εγχώριες διοργανώσεις δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, αλλά στον ΑΠΟΕΛ δείχνουν να έχουν μάθει πολύ καλά τον δρόμο τις επιτυχίας.

Έμαθαν επίσης και την συνταγή της, η οποία περιέχει κυρίως συστατικά σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης, σταθερότητας και συλλογικότητας.

Αυτά αναμένεται ότι θα αποτελέσουν και για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και τους συνεργάτες του τα κύρια χαρακτηριστικά στην δουλειά τους, με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις και έπειτα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Τάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ