Θα δεχτεί το μονοετές ο Μοράις;

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Είναι ξεκάθαρο πως το «πρόβλημα» στην ανανέωση του συμβολαίου του Νούνο Μοράις δεν είναι τόσο οικονομικό όσο η διάρκειά του.

Ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε το οικονομικό σκέλος της πρότασής του προς τον Πορτογάλο μέσο, δείχνοντάς του πως θέλει να τον κρατήσει, ωστόσο δεν άλλαξε τη χρονική διάρκεια, διατηρώντας το μονοετές συμβόλαιο που του πρότεινε εξ’ αρχής.

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, από την πλευρά του, θεωρεί πως έχει αποδείξει πως αντέχουν τα πόδια του ακόμη και τώρα και η καλύτερη απόδειξη είναι πως και φέτος έκανε φουλ σεζόν σε συμμετοχές, όντες από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει δείξει πως δεν προτίθεται να του δώσει το διετές συμβόλαιο που επιθυμεί και θέλει να διαπραγματευτεί ξανά μαζί του σε ένα χρόνο, ανάλογα με το πώς θα είναι και ο Μοράις τότε. Αντιλαμβάνεται ο ΑΠΟΕΛ πως σ’ αυτή την ηλικία δεν μπορεί να προσφέρει διετές συμβόλαιο στον αρχηγό του, έστω κι αν τον κρίνει απαραίτητο στην ομάδα.

Και οι δύο πλευρές έχουν τα δίκια τους. Και ο Μοράις που θεωρεί πως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν αμφιβολίες γι’ αυτόν και ο ΑΠΟΕΛ που πιστεύει πως δεν πρέπει να προτρέξει δίνοντας διετές συμβόλαιο σε 34χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ επιθυμεί την παραμονή του αρχηγού και φαίνεται πως για να γίνει εφικτή αυτή, θα πρέπει να αποδεχτεί ο Πορτογάλος μέσος το μονοετές συμβόλαιο που του προτείνεται.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ