Ποιος κερδίζει και πώς θα κριθεί η «μάχη» για τον Μίχαλ Ντούρις;

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Η ομάδα που θα καλύψει την οικονομική απαίτηση της Όρενμπουργκ και στη συνέχεια θα καταφέρει να ικανοποιήσει τον Σλοβάκο επιθετικό θα έχει τον πρώτο λόγο να τον κάνει δικό της.

Οι πληροφορίες μας λένε τα εξής. Ο Ντούρις ήταν και είναι ευχαριστημένος από την Ανόρθωση και θα ήθελε να μείνει στην «Κυρία».

Παράλληλα ο Σλοβάκος θέλει να συνεχίσει στην Κύπρο ,αφού ενθουσιάστηκε με τις εδώ συνθήκες διαμονής.
Δεν θα έλεγε όχι αν δεχθεί πρόταση από άλλη μεγάλη ομάδα της Κύπρου και τον ΑΠΟΕΛ που θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ψηλό επίπεδο στην Ευρώπη.

Ξέρει ότι το μέλλον του καθορίζεται από την Όρενμπουργκ και περιμένει να μάθει τι θα αποφασίσει η ομάδα, στην οποία ανήκει.

Η Ανόρθωση θέλει τον Ντούρις και κάνει ό,τι μπορεί να τον κρατήσει, ποντάροντας στην πολύ καλή σχέση που ανέπτυξε με τον ποδοσφαιριστή, αλλά υπάρχει πάντα ένα ταβάνι στο οικονομικό.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει τον Σλοβάκο πρώτο μεταγραφικό στόχο για την επιθετική γραμμή και ποντάρει στην οικονομική δυνατότητα για να τον αποκτήσει από την Όρενμπουργκ και να δώσει συνάμα καλό συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ