Επίσημη θέση για Λαβόρδε

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super Sport fm 104.0 o εκπρόσωπος τύπου της «Κυρίας» Σάββας Πηλακούτας.

Για το θέμα που προκύπτει με τον Ντούρις…

«Από την στιγμή που εμπλέκεται άλλη ομάδα προτιμούμε να μην τοποθετηθούμε δημόσια, απλά θα πούμε τα δεδομένα. Ουσιαστικά είμαστε σε επαφές με την ομάδα του και τον ποδοσφαιριστή με σκοπό να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Δεν είναι εύκολη περίπτωση λόγο του τελικού λόγου που έχει η ομάδα του. Αν εξαρτιόταν μόνο από τον ποδοσφαιριστή τα πράγματα δεν θα ήταν περίπλοκα και δύσκολα για να συνεχίσουμε μαζί. Αυτό το ποστ δεν αλλάζει ούτε διαφοροποιεί τις δικές μας προσπάθειες, θα συνεχιστούν και αν προκύψει κάτι νεότερο θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Το πρόβλημα είναι η Όρενμπουργκ;

«Αυτό είναι το θέμα γιατί ο παίκτης είναι χαρούμενος με τα όσα έχει περάσει εδώ και θα ήθελε να συνεχίσει μαζί μας».

Τι γίνεται με το θέμα Ρόνι Λέβι;

«Είναι ένα θέμα που συντηρείται από τους Ισραηλινούς συναδέλφους και ρωτήθηκε και ο ίδιος απαντώντας ότι υπέγραψε συμβόλαιο με την Ανόρθωση. Ήρθε σε επαφή και ο πρόεδρος με τον προπονητή και δεν του ανέφερε κάτι. Ο προγραμματισμός συνεχίζεται κανονικά με βάση τις επιθυμίες και τα θέλω του Λέβι ο οποίος έχει διετές κλειστό συμβόλαιο χωρίς καμιά ρήτρα. Για χάρη συζήτησης εφόσον κάποια ομάδα ή ομοσπονδία θέλει να τον προσλάβει θα πρέπει να κάνει πρόταση στην Ανόρθωση, πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα».

Για τον αντικαταστάτη του Χάρους;

«Έχουν κατατεθεί προτάσεις σε τερματοφύλακες. Τα τελευταία χρόνια μας ταλαιπώρησε η συγκεκριμένη θέση. Το γεγονός ότι ο Χάρους ψηφίστηκε σαν ο κορυφαίος δείχνει την αξία του. Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία έχουν την τεχνογνωσία να βρουν ένα τερματοφύλακα που θα καλύψει επάξια το κενό».

Για τα μεταγραφικά και το θέμα Λαβόρδε;

«Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά μπορούν να προκύψουν από στιγμή σε στιγμή αφού έχουν κατατεθεί προτάσεις. Όσο αφορά τον Λαβόρδε είναι αλήθεια ότι σε κάθε μεταγραφική περίοδο βγαίνει το όνομα του το προσκήνιο. Περισσότερο είναι από την επιθυμία του κόσμου παρά τις από τις προσπάθειες της διοίκησης. Μιλήσαμε με τον ποδοσφαιριστή και οι οικονομικές του απαιτήσεις είναι ψηλές. Αυτή την στιγμή είναι απαγορευτικό το κασέ του».

Για τον Σισέ…

«Δεν έχει παρθεί απόφαση. Βγάλαμε ανακοίνωση για όσους δεν θα συνεχίσουν. Ο Σισέ δεν είναι σε αυτούς άρα δεν πάρθηκε απόφαση».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ