Τώρα ναι… είναι ΑΕΚάρα

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

24 χρόνια ζωής με την κατάκτηση του δεύτερου κυπέλλου στην ποδοσφαιρική της ιστορία συνδυάζει και γιορτάζει με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 η ΑΕΚ.

Γράφαμε από τον Οκτώβριο του 2017 ότι η ομάδα της Λάρνακας, επί ημερών Άνδρου Καραπατάκη, έχει πάψει να θεωρείται μικρομεσαία ομάδα και ότι μετά και την απόκτηση ιδιόκτητης έδρας, αυτό που απομένει για να γίνει επιτέλους «ΑΕΚάρα» είναι μια κατάκτηση ενός τίτλου στο ποδόσφαιρο.

Να που εφτά περίπου μήνες μετά, οι «κιτρινοπράσινοι» έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις και εξαργύρωσαν τις πολύ καλές πορείες που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σηκώνοντας στους ουρανούς της Λάρνακας το φετινό κύπελλο.

Παραμένει, βεβαίως, ακόμα χωρίς κάποιο πρωτάθλημα στην τροπαιοθήκη της, αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και στους ρυθμούς που αυτό παίζεται, μια επιτυχία στον θεσμό του κυπέλλου, είναι εξίσου σημαντική και βαρύνουσα.

Η ΑΕΚ έχει μεγαλώσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, έχει κερδίσει με το σπαθί της τον σεβασμό φίλων και αντιπάλων και αξίζει το χειροκρότημα από κάθε πλευρά. Πλέον, το μεγάλο στοίχημα για τους ανθρώπους της είναι να διατηρηθούν για ακόμα περισσότερα χρόνια στην «ελίτ» του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αυτό περνά μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και στοχοπροσήλωση και προϋποθέτει παράλληλα μαθήματα και παραδειγματισμό από το παρελθόν. Στην ΑΕΚ δείχνουν ότι έχουν μάθε πολλά από αυτό και αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, τότε το μέλλον τους ανήκει.

Τάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ