«Κέρδος, οι εμπειρίες από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ως κέρδος χαρακτήρισε τις εμπειρίες από τη φετινή Ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας μας, ο διεθνής πετοσφαιριστής της Ομόνοιας, Σωτήρης Πετρακίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Ο αρχηγός της ομάδας μας σημείωσε στην αρχική του τοποθέτηση: «Είχαμε ξεκινήσει τη χρονιά με στόχο την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και μιας καλύτερης πορείας στην Ευρώπη, σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Αναμφίβολα, είναι αρνητικό που χάθηκε ο πρώτος μας στόχος, το πρωτάθλημα. Ωστόσο, καταφέραμε να κλείσουμε τη χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου. Επίσης, κέρδος ήταν οι εμπειρίες που αποκομίσαμε από την συμμετοχή μας στο CEV Champions League και στο CEV Cup».

Για την Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, ο αρχηγός μας ανέφερε: «Το γεγονός ότι αποκλείσαμε την Jedinstvo Bemax, ήταν σημαντικό, όχι τόσο για το μέγεθος της πρόκρισης, αλλά για το γεγονός ότι με την συμμετοχή μας στον 3ο γύρο του CEV Champions League, κάτι που πετύχαμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας, είχαμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε στο CEV Cup. Οι αγώνες που δώσαμε στη συνέχεια με τις Jastrebski Wegiel και Amriswil, μας βοήθησαν να αποκτήσουμε σημαντικές εμπειρίες που θα μας φανούν χρήσιμες στο μέλλον».

Για τη επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Σωτήρης Πετρακίδης τόνισε: «Είναι νωρίς ακόμη για να γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα ενόψει της νέας σεζόν. Ωστόσο, θα επιδιώξουμε να κάνουμε μια καλύτερη χρονιά από τη φετινή».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ