1 + 1 = 2 για τον Ρόνι Λέβι…

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, αναφέραμε τις πληροφορίες και τα δεδομένα που υπήρχαν στο Ισραήλ, για την περίπτωση του Ρόνι Λέβι. Ρεπορτάζ που σε κάποιους δεν άρεσε, ωστόσο ήταν η πραγματικότητα.

Ο Ρόνι Λέβι ανανέωσε πριν 2 μήνες με την Ανόρθωση, ωστόσο το θέμα συνέχιζε να συντηρείται. Ο Ισραηλινός τεχνικός, εάν δεν ήθελε το όνομα του να ήταν στην επικαιρότητα, εάν όντως δεν τον ενδιέφερε η θέση, σίγουρα θα το έκοβε στους συμπατριώτες του, αλλά και στους Ρουμάνους δημοσιογράφους που έχει και εκεί μέσες άκρες.

Ωστόσο η θέση στην Εθνική  πάντα του άρεσε και δεν το έκρυβε , ούτε τον άφηνε ασυγκίνητο. Είναι μία ευκαιρία που ίσως δεν του δοθεί ποτέ ξανά και είναι μία τιμή που θέλει να τη ζήσει. Το μόνο ερώτημα ήταν εάν αυτή την ευκαιρία την έπαιρνε τώρα ή αν θα ρίσκαρε να την άφηνε για πιο μετά. Πλέον από τη στιγμή που είναι το ακλόνητο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, όλα δείχνουν πως είναι θετικός. Εάν δεν ήταν άλλωστε, σίγουρα δεν θα τον καλούσαν για συνάντηση.

Από εκεί και πέρα τα όσα λέγονται και δεν λέγονται για το συμβόλαιο δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Εάν ο Ισραηλινός τεχνικός θέλει να πάει στην Εθνική του, που όπως φαίνεται θέλει, τότε κανένα συμβόλαιο δεν τον κρατεί και εάν τον κρατήσει θα είναι επικίνδυνο…

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ