Το τακτικό κομμάτι και τα κίνητρα

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο προπονητής Ανδρέας Μουσκάλλης μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για τον αποψινό τελικό κυπέλλου Coca Cola μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΚ.

«Είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον και παράξενο παιχνίδι. Είναι δύο ομάδες που πρωταγωνίστησαν και παίζουν με τελείως διαφορετικό στυλ. Στον Απόλλωνα θέλω να δω αν η θλίψη από την μη κατάκτηση του πρωταθλήματος θα επηρεάσει την ομάδα. Στην ΑΕΚ υπάρχει δίψα για κατάκτηση ενός τροπαίου» ανέφερε αρχικά.

Για το τακτικό κομμάτι…

«Ο Απόλλωνας στηρίζεται στις αντεπιθέσεις και τα κλεψίματα που κάνει από την πίεση στο χώρο του κέντρου, ενώ η ΑΕΚ είναι μια ομάδα ώριμη και ηλικιακά και πνευματικά. Παίζει σίγουρο ποδόσφαιρο και κατοχής. Υπάρχουν διαφορές στο πως παίζουν. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να σταματήσει τις αντεπιθέσεις του Απόλλωνα. Επίσης θα προσπαθεί να μην χάνει την μπάλα στον κεντρικό διάδρομο. Ο Απόλλωνας είναι έξυπνη ομάδα με έξυπνο προπονητή».

Για τα κίνητρα…  

«Το κίνητρο της ΑΕΚ είναι φυσιολογικό. Η προπονητική απορία είναι πως θα αντιδράσει ο Απόλλωνας που μέχρι την υστάτη διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Η κοινή γνώμη λέει ότι ήταν η καλύτερη ομάδα και έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα. Όμως στο κρίσιμο παιχνίδι, δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ