«Έβαζαν στοιχήματα ότι θα καταλήξω στην φυλακή»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη του Προέδρου της Πάφου, Χρήστου Γλυκή.

Τα σημαντικά αποσπάσματα από τη διάσκεψη:

«Όταν ξεκίνησα το 2012 σαν πρόεδρος της ΑΕΠ δεν γνώριζα ότι ένα χρόνο μετά θα αντιλαμβανόμουν τι πάει να πει βρωμιά και δυσωδία. Όταν γνώρισα τον Λόμακιν του πρότεινα να αναλάβει την Παφο.

Πολλοί δεν πίστευαν στο πλάνο και αποκαλούσαν τον Ρώσο, τουρίστα του Four Season που τον εξαπάτησε ο Γλυκής. Κάποιοι τον γυρόφερναν για να τον καλοπιάσουν. Δεν μπορώ να συνεχίσω στο πόστο μου του γενικού διευθυντή γιατί υπάρχουν διάφορες στον τρόπο λειτουργίας με τον αρχικό.

Θα ευχηθώ κάθε επιτυχία στο δύσκολο εγχείρημα. Θα ζητήσω προσωπικά από τον ίδιο την υποστήριξη και την παραμονή μου στο τιμόνι της ομάδας για ακόμα ένα χρόνο όπως προνοεί το καταστατικό. Ως ἐκλελεγμένος πρόεδρος συγκαλώ γενική συνέλευση στις 31/5. Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης από την Γ.Σ για την ολοκλήρωση της θητείας μου μέχρι τον Μάιο του 2019.

Εξαπατήθηκα, διαπομπεύτηκα και αυτοί οι κύριοι έβαζαν στοιχήματα ότι θα καταλήξω στην φυλακή από τα χρέη που είχαν συσσωρευτεί στους ώμους μου».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ