Έκλεισε ο κύκλος του Παναγιώτη Φελλούκα στην ΕΑΚ

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Την αποχώρηση του από την προεδρία της ΕΑΚ μετά από 17 χρόνια, ανακοίνωσε με γραπτή του δήλωση ο Παναγιώτης Φελλούκας.

Δείτε επίσης: Παναγιώτης Φελλούκας: Οι μαύρες ώρες στη Γιαλούσα

Ξεναγός! (Φελλούκας)

Και coach! (Φελλούκας) 

Πώς ήσουν και πώς έγινες… Παναγιώτη Φελλούκα;

Ο Παναγιώτης Φελλούκας με πλούσια δράση στον τομέα της κυπριακής αθλητικογραφίας για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, διαδέχθηκε τους Ζαχαρία Κυριάκου και Σάββα Κοσιάρη στην προεδρία της ΕΑΚ το 2001.

Με καταγωγή από την κατεχόμενη Γιαλούσα, ξεκίνησε την δημοσιογραφική του καριέρα από το αθλητικό ένθετο της εφημερίδας «Αλήθεια» το 1985, το 1992 συνέχισε στην εφημερίδα «Η Μάχη» και το 1996 δουλεύοντας στην LTV δημιούργησε τη δική του εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα την «Αθλητική της Κυριακής».

Σήμερα είναι ενεργό μέλος του Γραφείου Τύπου της ΚΟΠ.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Αγαπητοί συνάδελφοι.
Ανακοινώθηκε η σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΑΚ που θα είναι και εκλογική αφού λήγει η θητεία του ΔΣ που εξελέγη πριν τρία χρόνια.

Νιώθω την υποχρέωση να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας επιβεβαιώσω την απόφαση που σας ανακοίνωσα στη προηγούμενη συνέλευση της οργάνωσης μας στις 15 Δεκεμβρίου 2017.

Μετά από 29 χρόνια(1989-2018) συνεχούς παρουσίας στο ΔΣ της ΕΑΚ (4 χρόνια μέλος,8 χρόνια ταμίας και 17 πρόεδρος ) ήρθε η ώρα να αποχωρήσω για να πάρει την σκυτάλη κάποιος άλλος συνάδελφος.

Υπάρχουν γερές βάσεις πάνω στις οποίες ο νέος πρόεδρος και το νέο ΔΣ θα μπορέσουν να στηριχθούν για να κρατήσουν ψηλά το κύρος της ΕΑΚ και να την βελτιώσουν ακόμα περισσότερο με νέες ιδέες.

Ναι, το επάγγελμα μας δέχθηκε βαρύ πλήγμα μετά την οικονομική κρίση αλλά ιδιαίτερα από τις αλλαγές που επέφερε η σύγχρονη τεχνολογία με το διαδίκτυο ,ωστόσο η ΕΑΚ οφείλει να συνεχίσει να προσπαθεί να κρατά ψηλά το κύρος της οργάνωσης στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της και των πλαισίων λειτουργίας της, για να προστατεύει όσο το δυνατό ,το κύρος του επαγγελματία αθλητικού συντάκτη απέναντι σε διάφορες πειρατικές μορφές δημοσιογραφίας που μας έφερε η τεχνολογία και οι συνθήκες της εποχής .

Οι νέοι θα παραλάβουν μια ΕΑΚ που απολαύει τον σεβασμό και την εκτίμηση των αθλητικών φορέων ,της κοινωνίας και της Πολιτείας ,βρίσκεται σε καλή οικονομική κατάσταση και μπορεί να συνεχίσει με νέους συναδέλφους στη διοίκηση με οδηγό το παρελθόν για ακόμα καλύτερο μέλλον.

Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν συνάδελφοι που μπορούν να συνεχίσουν την προσπάθεια η οποία βασίζεται πάντα στην διάθεση για εθελοντική προσφορά προς την ΕΑΚ .

Αποχωρώ με ικανοποίηση γιατί για τρεις δεκαετίες υπηρέτησα την οργάνωση μας άοκνα ,με αγάπη και πάθος .

Μαζί με τους συνεργάτες μου στο εκάστοτε ΔΣ προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ψηλά την ΕΑΚ και πιστεύω ότι τα καταφέραμε όμως ο δικός μου κύκλος και κάποιων εκ των συνεργατών μου έκλεισε και πρέπει η ΕΑΚ να αρχίσει μια νέα πορεία με νέους συναδέλφους.

Σας καλώ όλους στην γενική συνέλευση την 1η Ιουνίου για την εκλογή του νέου προέδρου και του νέου ΔΣ για να δώσουμε στήριξη και δύναμη στους νέους που θα εκλεγούν για να αναλάβουν την διοίκηση της ΕΑΚ .

Η παρουσία σας σε αυτή την γενική συνέλευση είναι σημαντική και για αυτούς που θα αποχωρήσουν αλλά ιδιαίτερα σε αυτούς που θα εκλεγούν για να υπηρετήσουν την ΕΑΚ.

Με εκτίμηση προς όλα τα μέλη της ΕΑΚ
Παναγιώτης Φελλούκας ,Πρόεδρος ΕΑΚ

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ