Στην Κύπρο ο Πάους – Νέα δεδομένα στα διοικητικά

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα θέματα προγραμματισμού της ΕΝΠ.

Η ομάδα του Παραλιμνίου ανέβηκε φέτος ξανά στην Α’ Κατηγορία κατακτώντας στο πρωτάθλημα στην Β’ Κατηγορία, ωστόσο εδώ και ένα μήνα το σκηνικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στο διοικητικό παραμένει θωλό.

Φαίνεται όμως σιγά-σιγά όλα να ξεκαθαρίζουν, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που εξασφάλισε το Balla, ο πρόεδρος της εταιρείας, Γιώργος Τσώκκος, έχει εκφράσει την πρόθεση του να παραμείνει στο «πηδάλιο» των βυσσινί και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έθεσε, λοιπόν, τους δικούς του όρους, όπως είναι η παρουσία περισσότερων μελών στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα συσταθεί κατά την προσεχή Γενική Συνέλευση της ΕΝΠ, αλλά και στα θέματα του προϋπολογισμού.

Η πρώτη εκτίμηση για το μπάτζετ της σεζόν 2018-19 είναι γύρω στις 800.000 ευρώ, λόγω του ότι τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα ανέρχονται γύρω στις 300.000 ευρώ, επειδή κάποια από αυτά έχουν προειπραχθεί κατά την περίοδο που η ΕΝΠ αγωνιζόταν ξανά στα «σαλόνια».

Την εξέλιξη αυτή ακολούθησε και η επιστροφή του προπονητή της ομάδας, Αντρέ Πάους, στην Κύπρο ο οποίος διέκοψε τις διακοπές του στην πατρίδα του για να συζητήσει ,σε συνάντηση που θα έχει εντός των επόμενων 24ωρων με τον πρόεδρο της εταιρείας, το μέλλον του στον πάγκο του συλλόγου, αλλά και τα θέματα στα μετεγγραφικά.

Τάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ