Αμήν

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

«Στην Αφρική το ποδόσφαιρο δεν είναι θρησκεία αλλά είναι αυτό που θα έπρεπε μια θρησκεία να είναι.»

(Τζέσικα Χίλτουτ, φωτογράφος)

Μπορεί στην Αφρική τα παιδάκια να πεινάνε, όπως λογικά θα σου έμαθε από μικρή ηλικία οποιοσδήποτε προσπάθησε να σε ταΐσει ρεβίθια την ώρα που εσύ δεν ήθελες, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι παιδιά. Κάθε παιδί την στιγμή που κυνηγάει μια μπάλα (ή οτιδήποτε τέλος πάντων μοιάζει στην παιδική του φαντασία με μπάλα – κι αν θυμάσαι καλά η παιδική φαντασία είναι απεριόριστη και μπορεί να δώσει αξία ακόμα και σ’ ένα άδειο και πατημένο κουτάκι αναψυκτικού) είναι ευτυχισμένο και απελευθερωμένο από κάθε έγνοια ή πρόβλημα, εξαιρουμένης της σκέψης «κάποτε θα γίνω ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής στην γειτονιά/στην ομάδα/στην χώρα/στον κόσμο«.

Αυτό το κυνηγητό της μπάλας κυνήγησε με το φακό της και η Βελγίδα φωτογράφος Τζέσικα Χίλτουτ, η οποία μετά από εννιά μήνες ταξιδιών σ’ όλη την Αφρική παρουσίασε μια έκθεση με τίτλο ‘Αμήν’. Σ’αυτήν υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες βασισμένες στην ιδέα «Στην Αφρική το ποδόσφαιρο δεν είναι θρησκεία αλλά είναι αυτό που θα έπρεπε μια θρησκεία να είναι». Περισσότερες φωτογραφίες από ευφάνταστες μπάλες, περίεργα τέρματα και παπούτσια και μελλοντικούς αστέρες του Κυπέλλου Εθνών της Αφρικής μπορείς να βρεις στη σελίδα της φωτογράφου.

sombrero.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ