4 πέναλτι σε έναν αγώνα!

Στον αγώνα ΑλκήΕρμής 2-3 ο Ντίλαν Ντουβεντρού κέρδισε 3 πέναλτι, από 3 διαφορετικούς παίκτες (Μπάουμαν, Τσίνα και Ψάλτη) που τα χτύπησαν 3 διαφορετικοί συμπαίκτες του (Πιερατσί, Μαλφλερί και Μαάτσι) με διαφορετική έκβαση το καθένα (γκολ, απόκρουση Αραμπατζή και δοκάρι)!

Ο διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου έδειξε την άσπρη βούλα τέσσερις φορές ενώ όσο αφορά τις εκτελέσεις πέναλτι της Αλκής: Κέρδισε και τα τρία ο Ντιλάν Ντουβεντρού. Ο Πιερατσί(32′) ευστόχησε, ο Aραπατζής εξουδετέρωσε την εκτέλεση του Μαλφερί(68′),  ενώ ο Μάατσι(75′) σημάδεψε το δοκάρι.

Ο Αρτάμπε στο 57′ ευστόχησε για τον Ερμή.

Τέσσερα πέναλτι καταλόγισε ο διαιτητής Γιώργος Νικολάου καθώς σε μία αναμέτρηση δόθηκαν ξανά την περσινή σεζόν και στο παιχνίδι Άρης–Εθνικός, όταν η Ελαφρά Ταξιαρχία νίκησε στην 26η αγωνιστική με 3-1 σε ένα ματς όπου όλα τα γκολ σημειώθηκαν με 4 εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι. Τρία ο Μάρτινς για τον Άρη κι ένα ο Πιντσέλι για τον Εθνικό.

Τα περισσότερα πέναλτι σε έναν αγώνα στο κυπριακό πρωτάθλημα δόθηκαν σε αγώνα ΟμόνοιαΟλυμπιακός 6-4 όταν στις 14 Φεβρουαρίου 1987 στο «Μακάρειο» ο διαιτητής Στέφανος Χατζηστεφάνου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής καταλόγισε έξι πέναλτι, τρία για κάθε ομάδα. Ευστόχησε τρεις φορές ο Γιώργος Σαββίδης για την Ομόνοια και τρεις ο Σιλβέστερ Βέρνον για τον Ολυμπιακό.  Παγκόσμιο ρεκόρ!