Στα χέρια της Επιθεωρήτριας Δικαστηρίων οι αποφάσεις του Σκουτέρη

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Την περασμένη εβδομάδα η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» είχε αποκαλύψει πως η αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη θα διενεργούσε προκαταρκτική εξέταση για τις αποφάσεις του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ Δημήτρη Σκουτέρη.

Όπως ανέφερε σήμερα η ίδια εκπομπή η η εξέταση έχει ξεκινήσει με εντολή της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και Γενικής Επιθεωρήτριας Δικαστηρίων, Χρυσούλας Παρασκευά.

Όπως τονίστηκε μάλιστα η κυρία Μπιτζούνη έκανε ήδη έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να λάβει όλα τα αντίγραφα των πειθαρχικών αποφάσεων του Σκουτέρη, ενώ πήρε και κατάθεση από την γραμματέα της Επιτροπής Εφέσεων, Σοφία Πρίφτη.

Αναφέρθηκε επίσης πως για την μεταμεσονύχτια απόφαση για του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ελέγχονται ακόμα και άλλοι δύο δικαστές. Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Δεμέστιχα και η Κωνσταντίνα Γεωργούλια, που είναι επίσης μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Μάλιστα αναφέρθηκε πως τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων δεν ελέγχονται μόνο για την απόφαση του συγκεκριμένου αγώνα, αλλά και άλλες.

Gazzeta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ