Οι κρίσιμες αποφάσεις του Σόφο

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Από τη στιγμή που αγωνιστικά η ΑΕΛ έχει τεθεί εκτός στόχων, όλο σχεδόν το ενδιαφέρον μεταφέρεται στις διοικητικές εξελίξεις.

Ενάμιση μήνα πριν την εκλογική συνέλευση, ωστόσο, δεν έχει προκύψει υποψηφιότητα, τη στιγμή που ο πρόεδρος της ομάδας κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους έχει εκφράσει πρόθεση αποχώρησης, αλλά προς το παρόν το μόνο επίσημο είναι η αποχώρησή του από το σωματείο.

Αναμένεται προσεχώς η απόφασή του και για την εταιρεία, εκεί όπου δεν υπάρχει τίποτα επίσημο πέραν της πρόθεσης για αποχώρηση. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους περιμένει όλο αυτό το διάστημα να δει αν θα προκύψει ενδιαφέρον από άλλα άτομα για να εμπλακούν στα διοικητικά της ΑΕΛ, αλλά διαπιστώνει ξανά πως η κριτική προς το πρόσωπό του εξαντλείται στις επιθέσεις που δέχεται, χωρίς να προκύπτει εναλλακτική λύση και διάδοχη κατάσταση.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι ο Ανδρέας Σοφοκλέους θα παραμείνει στην προεδρία, ειδικά αν δεν προκύψει άλλη πρόταση μέχρι την εκλογική συνέλευση, ωστόσο η οριστική απόφαση του Sofo δεν έχει ανακοινωθεί και αναμένεται με προσμονή, αφού από αυτή εξαρτώνται και άλλα ζητήματα, όπως η παραμονή ή μη του Ντούσαν Κέρκεζ στον πάγκο και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ