Ο Λώρης Κυριάκου για Παπασταύρου, Κατσουρίδη και Θύρα 9

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Για τις διεργασίες που γίνονται στην Ομόνοια ενόψει των εκλογών μίλησε ο Λώρης Κυριάκου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Active:

Για την παρουσίαση της πρότασης Παπασταύρου και αν υπήρξε θετική ανταπόκριση: «Η οποιαδήποτε συμφωνία υπάρχει είναι ένα θέμα που θα το εγκρίνει η Γενική Συνέλευση του Σωματείου και όχι εγώ ή ο Μίνως. Είναι δικαίωμα του καθενός να διαφωνεί με κάποια πράγματα. Υπήρξε, όμως, μία συζήτηση μέσα στα πολιτισμένα πλαίσια και είναι απόλυτα φυσιολογικό να ακουστούν και αντίθετες απόψεις».

Για το πώς αντέδρασε ο κόσμος μετά από την παρουσίαση: «Η πλειοψηφία του κόσμου, όχι στην ολότητά του, βλέπει ότι αυτή τη στιγμή με την κατάσταση που βρίσκεται η Ομόνοια τόσο αγωνιστικά όσο οικονομικά, ναι είναι η λύση που μπορεί να μας βγάλει από αυτή την κατάσταση. Μακάρι να βρεθεί μια καλύτερη λύση, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο, άρα κάτι πρέπει να κάνουμε».

Για το στόχο που υπάρχει: «O στόχος είναι να φτιάξουμε τα οικονομικά της ομάδας και να έχουμε μία ομάδα ανταγωνιστική. Να μην βλέπουμε την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα».

Για την πρόθεση της Θύρας 9 να παρουσιάσει συνδυασμό: «Η κίνηση της Θύρας 9 είναι καλοδεχούμενη. Δεν χρειάζεται να βρεθούν μόνο τα άτομα για το συνδυασμό, αλλά να υπάρξει και πρόταση. Το είπα και προηγουμένως, μακάρι να βρεθεί μια καλύτερη λύση, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο πέραν από την πρόταση του επενδυτή».

Για το αν έχει γίνει ραντεβού με τον Νίκο Κατσουρίδη: «Έχει γίνει το ραντεβού με τον Νίκο Κατσουρίδη, έχουμε ανταλλάξει απόψεις και αυτό που προέκυψε είναι ότι συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Δεν μας χωρίζει, όμως, τίποτα. Είμαστε και οι δύο Ομονοιάτες».

Για το συνδυασμό και αν έχει βρει όλα τα άτομα: «Bρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των επαφών. Να τα ξεκαθαρίσουμε. 15μελές θα είναι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου και 9μελές της Εταιρείας. Μέχρι την Πέμπτη θα προσπαθήσουμε να έχουμε ολοκληρώσει με το συνδυασμό που θα παρουσιάσουμε».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ