Το μεταγραφικό πλάνο της Ανόρθωσης

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Μετά από χρόνια μαζικών αλλαγών η Ανόρθωση δεν χρειάζεται να προχωρήσει σε σαρωτικές προσθαφαιρέσεις το καλοκαίρι, αφού πλέον υπάρχει μία ικανή βάση για να «χτίσει» πάνω της.

«Παρόλο που είναι νωρίς για απολογισμό θεωρώ ότι φτιάξαμε μια καλή ομάδα και πάνω σε αυτήν θα κάνουμε κάποιες ενισχυτικές προσθήκες για να παρουσιάσουμε την Ανόρθωση που θέλουμε όλοι να βλέπουμε και να πάρει την θέση που της αξίζει», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κυρίας, Δρ. Κυριακός Γάγκου.

Και τα λόγια του είναι ενδεικτικά του τρόπου που σκοπεύει να κινηθεί η ομάδα της Αμμοχώστου ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που έρχεται.

Στόχος της Ανόρθωσης είναι να διατηρήσει το βασικό κορμό, αυτόν που επανέφερε την ομάδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο και στην Ευρώπη. Γι’ αυτό και έχουν αρχίσει ήδη οι κινήσεις με τις ανανεώσεις συμβολαίων παικτών που θεωρούνται κομβικοί στο πλάνο της νέας σεζόν (οι περιπτώσεις των Ράγιος, Ντούρις και Αρούς έχουν προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή).

Από εκεί και πέρα η διοίκηση του Ανδρέα Παντελή θέλει να ενισχύσει τη βάση που υπάρχει με ποιοτικές μεταγραφές που θα ανεβάσουν περαιτέρω το επίπεδο της «Κυρίας», ώστε τη νέα σεζόν να έχει ακόμη πιο υψηλές βλέψεις. Η έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων νωρίς «αναγκάζουν» την Ανόρθωση να κινηθεί πιο γρήγορα σε σχέση με τα τελευταία χρόνια που η απουσία ευρωπαϊκών αγώνων της έδινε περισσότερο χρόνο για τις μεταγραφές της.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ