Είναι αυτονόητο πως πρέπει να παίζουν μαζί Απόλλωνας και ΑΠΟΕΛ, αλλά… πώς;

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Από την έναρξη των πλέι οφ είχαμε επισημάνει ένα πρόβλημα, με το οποίο είναι πολύ πιθανό να τεθεί αντιμέτωπη η ΚΟΠ στο τέλος του πρωταθλήματος.

Το ζήτημα επανέρχεται στην επιφάνεια και τώρα που η ΚΟΠ απέρριψε αίτημα του Απόλλωνα να διεξαχθεί ο αγώνας του με την Ανόρθωση την Κυριακή την ίδια ώρα με το παιχνίδι ΑΕΚΑΠΟΕΛ, λόγω άρνησης της Αστυνομίας για κοινή ώρα διεξαγωγής. Έτσι ο αγώνας ΑπόλλωνΑνόρθωση θα αρχίσει στις 17:00 και ο αγώνας ΑΕΚΑΠΟΕΛ στις 19:00.

Είχαμε επισημάνει και τότε πως ο βασικός λόγος που οι αγώνες των πλέι οφ, από την αρχή, δεν διεξάγονται τις ίδιες ώρες αφορά στην Αστυνομία που δεν το επιτρέπει για λόγους ασφαλείας.

Το άλλο πρόβλημα που είχαμε επισημάνει αφορά τα γήπεδα, αφού ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια αγωνίζονται στο ΓΣΠ, ενώ Απόλλωνας και ΑΕΛ στο Τσίρειο. Έτσι αν το πρωτάθλημα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, θα είναι πρακτικά αδύνατο να διεξαχθούν ταυτόχρονα οι αγώνες του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα, αφού και τα δύο γίνονται στο ΓΣΠ (ΟμόνοιαΑπόλλωνας, ΑΠΟΕΛΑνόρθωση).

Το ίδιο σενάριο «παίζει» και για την προτελευταία αγωνιστική όπου και πάλι είναι πρακτικά αδύνατο να παίξουν την ίδια ώρα οι δύο διεκδικητές του τίτλου (Απολλωνας-ΑΕΚ, ΑΕΛΑΠΟΕΛ). Ακόμη κι αν έβρισκε, δηλαδή, άκρη η ΚΟΠ με την Αστυνομία, ώστε να διεξαχθούν ταυτόχρονα τα παιχνίδια Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ αυτή την Κυριακή, το πρόβλημα θα το βρίσκαμε ξανά μπροστά μας και θα ήταν μεγαλύτερο, αφού πλέον θα τεθεί γηπεδικό ζήτημα…

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ