Έχει και ο Ντούρις λόγους για να μείνει

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Γίνεται μεγάλη κουβέντα για την προσπάθεια της Ανόρθωσης να κρατήσει τον Μίχαλ Ντούρις στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν, ωστόσο και ο παίκτης έχει πολλούς λόγους για να θέλει να μείνει στην «Κυρία».

Ας μην ξεχνάμε πως στο πρώτο μισό της σεζόν ο Ντούρις δεν ήταν πολύ… happy στην Όρενμπουργκ, στην οποία πραγματοποιούσε μέτρια χρονιά. Είχε 15 συμμετοχές, αλλά δεν ήταν βασικός βρέξει-χιονίσει όπως είναι στην Ανόρθωση: μόλις 9 φορές ξεκίνησε στην 11άδα.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου ο 29χρονος επιθετικός ξαναβρήκε το χαμόγελό του και τα γκολ! Στη ρωσική ομάδα είχε 3 γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν και μόλις ένα γκολ στο περσινό πρωτάθλημα, στην Ανόρθωση όμως έχει αναγεννηθεί και σε 2.5 μήνες έχει πετύχει 10 γκολ σε 11 συμμετοχές (όλες ως βασικός).

Έχει σημαντικούς αγωνιστικούς λόγους, λοιπόν, ο Ντούρις για να επιθυμεί την παραμονή του στην «Κυρία» και γι’ αυτό έχει μεταφέρει ήδη στη διοίκηση πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο της παραμονής του. Στα καλά νέα για την Ανόρθωση είναι και η προσαρμογή του παίκτη στην Κύπρο, καθώς του αρέσει (και) η ζωή εδώ.

Το ζήτημα, επομένως, θα ξεκαθαρίσει κυρίως στην συζητήσεις με την Όρενμπουργκ που είναι κοντά στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας και με την οποία ο Ντούρις δεσμεύεται και του χρόνου. Και ο δεύτερος και εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι το οικονομικό κομμάτι, αφού το συμβόλαιό του στη Ρωσία είναι υψηλό και στο δανεισμό του τώρα καλύπτει ένα μέρος και η Όρενμπουργκ.

Ωστόσο, η Ανόρθωση έχει ξεκινήσει τις προκαταρκτικές συζητήσεις με ένα σημαντικό ατού: ότι ο παίκτης θέλει να μείνει, γιατί στην ομάδα της Αμμοχώστου αναγεννήθηκε και αισθάνθηκε σημαντικός.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ