Ο ήλιος φέτος ανάτειλε από την πλευρά της!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Είτε φτάσει στον τελικό, είτε όχι η Πάφος FC αυτές τις ημέρες γράφει τη δική της ιστορία.

Η ομάδα της δυτικής πόλης της Κύπρου επέστρεψε φέτος στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας, μετά από αρκετές διαλύσεις και συγχωνεύεις τοπικών ιστορικών σωματείων στην επαρχία της και μίζερα χρόνια στην Β’ Κατηγορία.

Η επιστροφή αυτή συνδυάστηκε και με την μετονομασία της έδρας της από «Παφιακό Στάδιο» σε «Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης», σε μια περίοδο που τα περισσότερα φώτα της κοινωνικής και πολιτική ζωής στρέφονταν στην πόλη της Πάφου με τον Δήμαρχο της, Φαίδωνα Φαίδωνος, να επιχειρεί να βάλει μια τάξη σε πολλά προβλήματα.

Το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα ήταν ιδανικό παρά το ότι στη συνέχεια έχασε αρκετό έδαφος και βρέθηκε στις τελευταίες θέσεις του β’ γκρουπ.

Η παραμονή της στην Α’ Κατηγορία πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού μόνο με «αυτοκτονία» θα κινδυνεύσει στις τελευταίες αγωνιστικές.

Σε κάθε περίπτωση από τη στιγμή που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο κύπελλο η πορεία της είναι επιτυχημένη και αν καταφέρει να κάνει την έκπληξη απέναντι στον Απόλλωνα και να φτάσει στον τελικό τότε, το 2017-18 θα το θυμούνται για πολλά χρόνια ακόμα στην πόλη της Πάφου.

Έτσι αυτό που συνηθίζουμε να λέμε για την Πάφο και την δύση του ήλιου, μπορεί φέτος έστω χαριτολογώντας να αντιστραφεί, γιατί το αξίζουν και με το παραπάνω.

Τάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ