Το μέλλον είναι πιο σημαντικό από το παρόν

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Οριστικά σελίδα καλείται να γυρίσει αυτές τις ημέρες η ΑΕΛ.

Για τον στόχο της Ευρώπης μόνο μαθηματικά μπορούν πλέον να ελπίζουν στην Λεμεσό, αλλά ακόμα και έτσι πρέπει να γίνει μεγάλο θαύμα ή να «αυτοκτονήσει» η ΑΕΚ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σεζόν.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ αντιμετωπίζει την παρούσα κατάσταση στην ΑΕΛ με απόλυτο ρεαλισμό και αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του αμέσως μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, ο οποίος μίλησε για το πάθος με το οποίο θα λειτουργήσει στην επόμενη σεζόν.

Γράφαμε από την πλευρά μας πριν την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα ότι στην ΑΕΛ δεν θα σηκώσουν λευκή σημαία και θα παλέψουν μέχρι τέλους για τις όποιες πιθανότητες τους έχουν απομείνει, ωστόσο οι τρεις βαθμοί που έχασαν στο ντέρμπι της Λεμεσού, φαίνεται να τους στοιχίζουν ακριβά.

Μπορεί όμως η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ να εκμεταλλευτεί τα παχνίδια που απομένουν με τον τρόπο που η ίδια θέλει προκειμένου να διαμορφώσει τη δική της εικόνα για το πως χτίζεται η ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Τάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ