Καταθέτει πρόταση η «Θύρα 9»!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Μιλώντας στην ανοικτή συγκέντρωση για την επεξήγηση της πρότασης Παπασταύρου στον κόσμο της Ομόνοιας, ο εκπρόσωπος της «Θύρα 9», Αδάμος Ευσταθίου ενημέρωσε πως είναι έτοιμοι να καταθέσουν εναλλακτική πρόταση για να κατέλθουν στην εκλογική συνέλευση.

Η συζήτηση μεταξύ Θυρας 9 και εκπροσώπων του επενδυτή:

Αδάμος Ευσταθίου: «Είτε έρχεται για τη δόξα, είτε για τα λεφτά (που δεν έχουμε), είτε είναι Ομονοιάτης. Ο συγκεκριμένος κύριος δεν ήρθε για κανένα από τα τρία. Εμείς σαν ΘΥΡΑ 9 διαφωνούμε στη φιλοσοφία της συμφωνίας. Αφήσαμε τους τρεις να δουλέψουν, θεωρούμε πως είναι λάθος να φέρουν μια εκλογική συνέλευση προ τετελεσμένων. Στη συνέλευση θα έπρεπε να αποφασίσουμε για εταιρεία ή σωματείο και μετά να πάμε σε εκλογές. Ο κόσμος θα έπρεπε να αποφασίσει. Είναι ιδιοκτησία και όχι διαχείριση αυτό το πράγμα λόγω χρονικής διάρκειας».

Κύριε Μήνω, εάν εν σώσουμε την ιδιοκτησία, η Ομόνοια θα κλείσει; Πόσα θέλουμε για τα κριτήρια του Ιούνη; Είναι ή όχι λιγότερα από 1.5 εκ. ευρώ; Εγώ λέω πως είναι λιγότερα και κάποιοι θέλουν να καλύψουν τα εγκλήματα τους. Πάμε στο πιο ακραίο σενάριο εταιρείας. Λέτε ότι διαπραγματευτήκατε σκληρά αλλά κάνατε υποχωρήσεις. Εμείς λέμε θα βρούμε τα λεφτά, θέλουμε αναβολή, πάμε σε κοινά αποδεκτό συνδυασμό. Μην φέρετε προ τελεσμένων μια γενική συνέλευση.

Πείσατε τον κόσμο πως θα κλείσουμε και δεν υπάρχει εναλλακτική και είναι ψέματα. Γιατί προσπαθείτε να φέρετε προ τετελεσμένων τι γενική συνέλευση; Εμείς θέλουμε αναβολή και λέμε πως θα έχουμε εναλλακτική, οπότε θα θα πείτε τώρα που υπάρχει εναλλακτική;

Απάντηση από Μήνω: Οι αριθμοί είναι εκεί. Είναι ηλίθιο να μιλάμε για κριτήρια, αν δεν πληρώσουμε από τώρα ως τις 31/5, το χρέος μας θα είναι 1.5 εκ. ευρώ και δεν έχουμε ούτε σεντ. Όταν θα πληρώσεις τα κριτήρια, υπάρχουν δεδουλευμένοι μισθοί 330 χιλιάδες ευρώ, που λήγει η περίοδος χάριτος των 3 μηνών. Τα έσοδα της Primetel θα πάνε σε χρέη για τις δόσεις προς το κράτος. Μέχρι το Σεπτέμβριο δεν έχουμε άλλα έσοδα.

Απάντηση από τον Αδάμο: Η πρόταση μας θα περιλαμβάνει και φρέσκο χρήμα και θέλουμε αναβολή.

Πιερή: Καταθέστε την πρόταση και να αποφασίσουν τα μέλη. Για χρόνια μιλούσαν όλοι για έλειψη διαφάνειας και εμείς τα μεταφέρουμε όλα στον κόσμο. Αν υπάρχει καλύτερος τρόπος να πάμε μπροστά ας τον αποφασίσουν τα μέλη.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ