Φανούριος για πρωτάθλημα κύπελλο και Κατσουρίδη

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Άστρα.

Για το φετινό πρωτάθλημα: Είναι ωραίο που είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλό ποιοτικό πρωτάθλημα και περιμένουμε το τέλος του με αγωνία.

Για την μικρή προσέλευση του κόσμου: Δεν είναι μόνο θέμα ταυτοποίησης, είναι τα κακώς έχοντα των τελευταίων χρόνων στο ποδόσφαιρό μας. Είναι θέμα που πρέπει να απασχολήσει λεπτομερώς και σχολαστικά όλους τους εμπλεκόμενους με το πέρας του πρωταθλήματος. Έχει απαξιωθεί σε μεγάλο βαθμό το προϊόν, νομίζω δεν υπάρχει επιστροφής στον βαθμό που φανταζόμαστε. Αποκλείεται να δούμε τις προσελεύσεις προ δεκαετίας και εικοσαετίας.Η ψιθυρολογία, αν και τις περισσότερες φορές είναι καφενειακού επιπέδου, έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο μας.

Για τον ημιτελικό με την Πάφο: Πάντοτε οι ημιτελικοί χαρακτηρίζονται από τον ενθουσιασμό των δύο ομάδων και το ψηλό βαθμό δυσκολίας. Όσοι συμμετέχουν σε αυτή την φάση έχουν ίδιες βλέψεις. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα προβεί σε αλλαγές ο κ. Αυγουστή. Στόχος είναι αποκλειστικά και μόνο το σκορ για να έχουμε προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια.

Για το σχόλιο – πρόβλεψη του Νίκου Κατσουρίδη ότι μόνο με θαύμα θα χάσει το πρωτάθλημα ο Απόλλωνας: Δεν το ασπάζομαι αυτό. Έχουμε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως το ΑΠΟΕΛ, αλλά είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τις προβλέψεις του.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ