«Εκμεταλλευτείτε το!»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Τσούκκας αναφέρεται μέσω social media στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Δεν γράφω συχνά και ούτε οι μικροί, είναι οι κανόνες μας. Σήμερα νιώθω λίγο την ανάγκη να γράψω αυτά που νιώθω. Τίποτα δεν έγινε, προχωράμε και τα καλύτερα έρχονται. Προσγειωμένα, ταπεινά και η φωτογραφία έχει πολλή ζουμί! Περήφανος, δεν ανταλλάζω με τίποτα αυτά τα συναισθήματα. Για να γίνει κάτι και να φανεί αυτό που κάνεις χρειάζονται άνθρωποι με όραμα και φιλοδοξίες. Και άνθρωποι από πίσω που δεν φαίνονται αλλά κάνουν τα πάντα. Και ναι, υπάρχει και ένα τιμ με κότσια! Κόουτς από καρδιάς όλα τα ευχαριστώ του κόσμου. Έπαιξες το κεφάλι σου σε δύσκολους καιρούς και σε συνθήκες διαβάθμισης αλλά δεν μάσησες. Τους εμπιστεύτηκες! Όλοι που ανέφερα πιο πάνω είναι εδώ. Μάγκες τελειώνω με το πιο ταπεινά και προσγειωμένα από ποτέ. Έχετε πολλή δουλειά και ανθρώπους που σας πιστεύουν. Εκμεταλλευτείτε το. Εγώ νιώθω ήσυχα πλέον, σας παρέδωσα σε πολύ ασφαλές χέρια. Σαλαμίνα για 1948 λόγους!!».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ