Υπό κράτηση ο διαχειριστής του Σωματείου Απόλλωνα για την υπόθεση ηλεκτρονικού τζόγου 

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 46χρονου διαχειριστή του Σωματείου του Απόλλωνα, μετά τη χθεσινή επιχείρηση της Αστυνομία και τον εντοπισμό μεγάλου αριθμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και θαμώνων, που φέρεται να επιδίδονταν στον ηλεκτρονικό τζόγο.

Σε δηλώσεις του στην ΑΔΕ Λεμεσού, ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, είπε πως “μέσα στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου, λήφθηκε πληροφορία ότι συγκεκριμένο υποστατικό χρησιμοποιείτο για ηλεκτρονικό τζόγο και έτσι οργανώθηκε επιχείρηση από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, τα οποία αφού εξασφάλισαν δικαστικό ένταλμα έρευνας, έθεσαν το συγκεκριμένο μέρος υπό παρακολούθηση”.

Γύρω στις 10 το βράδυ, συνέχισε, έγινε προσπάθεια των μελών της Αστυνομίας να εισέλθουν από τις δυο εισόδους, οι οποίες ωστόσο ήταν κλειδωμένες “και χρησιμοποιήθηκε η ανάλογη βία, παραβιάστηκαν οι δυο πόρτες, εισήλθαν στο συγκεκριμένο υποστατικό και βρήκαν 66 ηλεκτρονικούς υπολογιστές να είναι αναμμένοι, χωρίς να δείχνει οτιδήποτε η οθόνη σε αυτούς και χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε πρόσωπο μέσα στο υποστατικό”.

Από την έρευνα, εντοπίστηκε κρυμμένο ένα τσαντάκι μέσης, στο οποίο υπήρχε το χρηματικό ποσό των 4,950 ευρώ, ένας δίσκος καταγραφής δεδομένων, καθώς και ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο, όπως είπε ο κ.Σωτηριάδης “μέχρι στιγμής δεν έγινε κατορθωτό να ανοιχθεί, ωστόσο γίνονται όλες οι προσπάθειες και αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να γίνει η προσπάθεια για να ερευνηθεί και το συγκεκριμένο χρηματοκιβώτιο”.

Κατά την έξοδο της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν κρυμμένα στην εξωτερική πλευρά του υποστατικού 29 πρόσωπα, 11 άνδρες και 18 γυναίκες, τα οποία οδηγήθηκαν για ανάκριση στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Ιωάννη Σωτηριάδη, κάποια εξ αυτών των προσώπων, παραδέχθηκαν προς βρίσκονταν στο Σωματείο και επιδίδονταν σε ηλεκτρονικό τζόγο, ενώ εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 46χρονου διαχειριστή του υποστατικού.

“Μετά από αυτή τη μαρτυρία, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες και οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, εναντίον του οποίου εκδόθηκε διάταγμα 6ήμερης προσωποκράτησης για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων”, συμπλήρωσε.

Σε σχέση με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που εντοπίστηκε σε γειτονικό κτίριο και το οποίο φέρεται να λειτουργούσε για λογαριασμό του Σωματείου, ο κ. Σωτηριάδης ανέφερε πως “αναμένεται και αυτό, τις επόμενες ώρες, να παραληφθεί και όλα τα τεκμήρια να προωθηθούν στο Δικανικό Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Δεδομένων του Αρχηγείου Αστυνομίας, τα οποία θα τεθούν κάτω από το μικροσκόπιο των ανακριτών”.

ΚΥΠΕ – Σταύρος Κονιώτης – Κύπρος/ΛΕΜΕΣΟΣ 10/04/2018 13:42 

(ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΓΒΑ)

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ