Ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο κίνητρο για την Ανόρθωση είναι το σημερινό κόντρα στην Πάφος FC. Η βαρωσιώτικη ομάδα στοχεύει μόνο στη νίκη και πουθενά αλλού και έχει πολλούς λόγους για να την πετύχει. Με νίκη λοιπόν στην Πάφο, θα ξεπεράσει τη σημερινή αντίπαλο στη βαθμολογία και θα σημαίνει ότι βάζει τις υπόλοιπες ομάδες στον… τοίχο όσο αφορά την υπόθεση 6άδα. Δεν είναι όμως μόνο αυτό, καθώς θα εκμεταλλευτεί και το ισόπαλο αποτέλεσμα στην «Αρένα», πλησιάζοντας τις προπορευόμενες ομάδες.
Η αποστολή βρίσκεται στην Πάφο από το Σάββατο το βράδυ, όπου κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πόλης και άπαντες στην ομάδα είναι προσηλωμένοι στο παιχνίδι.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεδομένα θα προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις στην 11άδα, με τους Αμπαρτζουμιάν και Κορέια να παίρνουν τις θέσεις στα αμυντικά άκρα. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Χρυσοστόμου, όπως και ο Βερχόβετς.
Πιο αναλυτικά η πιθανή 11άδα της «Κυρίας» αναμένεται να είναι οι Λόρια, Αραγιούρι, Ρισβάνης, Κορέια, Αμπαρτζουμιάν, Αρτυματάς, Βερχόβετς (Χουσμπάουερ), Χρυσοστόμου (Πόποβιτς), Ουάρντα, Ντέλετιτς και Νοβότνι.
Θυμίζουμε ότι ο γεωργιανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χριστοδουλόπουλο, Καλτσά, Τζουρ, Ρουσιά, Αντωνιάδη και Χριστοφή.
Επίσης, στην Πάφο αναμένεται να βρεθούν περί των χίλιων οπαδών για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, ούτως ώστε να έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Κύπρος Εγγλέζος