“Τέτοιες εμφανίσεις θέλουμε στο γήπεδο”

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού αναφέρονται μέσω social media στην νίκη επί της Πάφου.
Αναλυτικά:

“Τέτοιες εμφανίσεις θέλουμε στο γήπεδο. Με πάθος, πίστη και ενθουσιασμό, όπως μας συνήθισατε. Και ας το πάρουμε ως το τέλος κόντρα στα προγνωστικά να μετρήσουμε δυνάμεις. Για την ιστορία και την αξιοπρέπεια μας και όπου μας βγάλει. Αλλωστε δεν ήμασταν ποτέ το το φαβορί στην φετινή μάχη.

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό αδέρφια, είναι καλό να αναφέρουμε κάποια πράγματα που έγιναν πράξη της τελευταίες μέρες από την πλευρά μας ως ελάχιστη υποχρέωση προς τις ρίζες και τις συνειδήσεις μας:
– Παρουσία όπως κάθε χρόνο στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου
– Κατάθεση στεφάνου εις μνήμην των ηρώων του έπους του 55-59 στα φυλακισμένα μνήματα
– Παρουσία στην καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση στο «Ελευθερία» προς τιμή της Εθνικής επετείου του αγώνα της ΕΟΚΑ
– Βοήθεια μέσω χρηματικού ποσού μέσα στα πλαίσια του συνδέσμου μας για τον μικρό λεβέντη του ποδοσφαιριστή Φούσκο που παλέυει για την υγεία του. Όπως τονίζουμε κάθε φορά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχουν καμιά θέση διαφορετικά χρώματα και φανατισμοί.

Θα κλείσουμε με τα λόγια ενός μεγάλου, που έχουμε την τιμή να υπήρξε συνοπαδός και φίλος του σωματείου που και εμείς λατρεύουμε. Λόγια που κάθε φορα φαντάζουν πιο επίκαιρα και μας θυμίζουν ποιά ομάδα έχουμε ταχθεί να υποστηρίζουμε:

«Χαιρετισμούς σ’ όλους στο σπίτι και στο γραφείο. Και αν υπάρχει κανείς που βάλλει στοίχημα για το ποδόσφαιρο εξακολουθώ να υποστηρίζω τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Ανδρέας Ζάκος 12/11/1931-09/08/1956

| Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ
1931 |”.

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ