Τελικά ποια είναι η αλήθεια;

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Όπου κάτσεις και όπου σταθείς και ανοίξεις κουβέντα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο η κουβέντα θα πάει από μόνη της στους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Ακόμα από δω και από κει και όχι άδικα ότι σε λίγα χρόνια δεν θα βρίσκουμε ποδοσφαιριστές για την Εθνική ομάδα, ότι θα παίζουν μόνο νατουραλίζε.

Από την άλλη γίνεται λόγο για την καλύτερη φουρνιά που είχε ποτέ στην ιστορία της η Εθνική ομάδα, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με την προηγούμενη άποψη. Καπάκι συνεχίζονται οι μεταγραφές Κύπριων και μάλιστα νεαρών στο εξωτερικό (βλέπε διαφαινόμενη αποχώρηση Κατελάρη). Λέτε να έχει αρχίσει να επιστρέφει ξανά σιγά, σιγά η παλιά αίγλη των Κύπριων ποδοσφαιριστών;

Κάποτε ήταν η Ελλάδα ο μεγάλος στόχος αλλά τώρα είναι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Ο Φάνος ετοιμάζεται για Ισπανία, ο Λαίφης είναι στο Βέλγιο, ο Κάστανος πέρασε από Ιταλία και είναι και αυτός στο Βέλγιο, ο Μυτίδης πήγε στην Ολλανδία, ο Μακρής πέρασε από την Αγγλία και είναι και οι άλλοι που έπαιξαν και παίζουν στην Ελλάδα.

Τελικά ποια είναι η αλήθεια;. Χάνονται ή αναγεννιούνται οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Ο χρόνος θα καταδείξει πιο ξεκάθαρα τα πράγματα με την ευχή ότι θα επικρατήσει η άποψη νούμερο «2».

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ