BALLA SPECIAL: Κυπριακές αθλητικές εκπομπές στο πέρασμα του χρόνου (pics&vids)

Οι εποχές αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν. Έτσι αλλάζει και το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός, όπως και οι τρόποι προβολής και ανάλυσης των δρώμενων και των πρωταγωνιστών τους.
Επιμέλεια: Τάσος Θεοδώρου
Το Balla ερεύνησε και σας παρουσιάζει τις πιο γνωστές κυπριακές τηλεοπτικές αθλητικές εκπομπές που πέρασαν από τους δέκτες μας από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά:

«Αθλητικές Εικόνες Σαββάτου/Κυριακής» – ΡΙΚ

Οι «Αθλητικές Εικόνες» έκαναν την εμφάνιση τους στο ΡΙΚ αρχές της δεκαετίας του 1990 με παρουσιαστές τους Σάββα Κοσιάρη και Ανδρέα Πογιατζιή και Άννα Ποϊριάζη.

Στη συνέχεια και με την αποχώρηση του Σάββα Κοσιάρη από το ΡΙΚ παρουσιαστές ανέλαβαν οι Κυριάκος Αντωνίου και Αχιλλέας Γεωργιάδης μέχρι το 2005.

«Εντός και Εκτός γηπέδων» – ΡΙΚ

Την δική του ποδοσφαιρική εκπομή είχε και ένας άλλος ιστορικός αθλητικογράφος του ΡΙΚ, ο Ντίνος Φοινικαρίδης.

Από το 1994 με τίτλο «Εντός και Εκτός γηπέδων», ο κ. Φοινικαρίδης παρουσίαζε συνεντεύξεις και θέματα γύρω από το ποδόσφαιρο κάθε Τετάρτη στις 19:00.

«Ο κόσμος των Σπορ» – ΡΙΚ

Με κεντρικούς παρουσιαστές τον Δώρο Νικολάου και τον Σάββα Κοσιάρη, η εκπομπή «Ο κόσμος των Σπορ», προβαλόταν από το ΡΙΚ κάθε Κυριακή βράδυ.

Η εκπομπή είχε ειδησεογραφικό χαρακτήρα για τα αγωνιστικά δρώμενα του κάθε σαββατοκυρίακου. Από το 1996 και μετά, την παρουσίαση ανέλαβε ο Ανδρέα Πογιατζιής με τον Βάσο Κωνσταντίνου.

«Φάσεις και Γκολ» – ΡΙΚ

Πρόκειται για την πρώτη ποδοσφαιρική εκπομπή ανάλυσης αγώνων και αμφισβητούμενων φάσεων στην κυπριακή τηλεόραση με παρουσιαστή τον Ανδρέα Πογιατζή.

Έκανε το «ντεμπούτο» της τον Σεπτέμβριο του 1997, με σχολιαστή φάσεων τον Βάσο Κωνσταντίνου και αναλυτή αγώνων τον Νεόφυτο Λάρκου. Η εκπομπή διήρκησε μέχρι το 2003.

«Αθλητικοί Παλμοί» – ΡΙΚ

Για τρία χρόνια, από το 2002 μέχρι το 2005 ο Ανδρέας Γεωργιάδης () , παρουσίαζε το απόγευμα της Παρασκευής την εκπομπή «Αθλητικοί Παλμοί».

Πρόκειται για μια εκπομπή που δεν είχε περιορισμούς σε αθλήματα και δεν επικεντρωνόταν μόνο στο ποδόσφαιρο. Φιλοξενούμενοι ήταν αθλητές του στίβου και άλλων ολυμπιακών αθλημάτων. 

«Κόκκινη Κάρτα» – ΡΙΚ

Toν Σεπτέμβριο του 2006 έκανε την εμφάνιση της στο ΡΙΚ η αθλητική εκπομή «Κόκκινη Κάρτα» με παρουσιαστή τον Ανδρέα Πογιατζιή.

Η εκπομπή ασχολούνταν και πάλι με αμφισβητούμενες φάσεις με τον παρουσιαστή να καλεί κάθε Δευτέρα βράδυ διαφορετικούς καλεσμένους για να σχολιάζουν τους αγώνες της αγωνιστικής.

«ΡΙΚ ΣΠΟΡ» – ΡΙΚ

Το βράδυ της Δευτέρας από το 2009 μέχρι το 2012 ο Ανδρέας Πογιατζής παρουσίαζε την εκπομπή «ΡΙΚ ΣΠΟΡ» σε μια παραλλαγή της «Κόκκινης Κάρτας».

Πέραν από αμφισβητούμενες φάσεις, ο παρουσιαστής ενέταξε στο «μενού της εκπομπής και τηλεφωνικές παρεμβάσεις πρωταγωνιστών και καλεσμένους ποδοσφαιριστές και παράγοντες ποδοσφαιρικών ομάδων.

«Αθλητικό Ρετρό» – ΡΙΚ

Μετά από παρότρυνση αρκετών φιλάθλων, ο δημοσιογράφος και αθλητικογράφος του ΡΙΚ, Γιώργος Μελετίου, αποφάσισε όπως προβεί σε κάποια ιστορικά ρετρό-αφιερώματα για ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου διάρκειας μίας ώρας το κάθε ένα.

Η εκπομπή του «Αθλητικό Ρετρό» προβαλόταν κάθε Τρίτη βράδυ στις 21:45 από το 2007 μέχρι το 2010.

«Γκολ και Θέαμα» – ΡΙΚ

Μετά το κλείσιμο της εκπομπής «ΡΙΚ ΣΠΟΡ» ο Ανδρέας Πογιατζής επανήλθε το 2014 με την εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» κάθε Δευτέρα βράδυ.

Πρόκειται για μια εκπομπή που διατηρείται μέχρι σήμερα και επικεντρώνεται σε ανάλυση φάσεων, συνεντεύξεις με καλεσμένους πρωταγωνιστές και τηλεφωνικές παρεμβάσεις παραγόντων.

Bραδιές Euro και Mundial – ΡΙΚ

Αρχή στις μεταδόσεις Euro και Mundial στην Κύπρο έκανε το ΡΙΚ με περιστασιακή προβολή του Euro 1996 και πρώτη ολοκληρωμένη προβολή της διοργάνωσης του Mundial 1998 της Γαλλίας.

Στη συνέχεια ακολούθησε το Euro 2000, το Mundial 2002, το Euro 2004, το Mundial 2006, τo Εuro 2008, το Mundial 2010, το Euro 2012, το Μundial 2014 και το Euro 2016, με εκπομπές πριν και μετά τους αγώνες στα σούντιο του ΡΙΚ.

Κάποιοι, μάλιστα, τυχεροί αθλητικογράφοι του ΡΙΚ είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τις χώρες που έγιναν τα τουρνουά με κορυφαίο τον τελικό του Euro 2004 που κατέκτησε η Ελλάδα τον οποίο περίγραψε ο Ανδρέας Πογιατζής με τον Μάκη Νικολάου. Τώρα ετοιμάζονται για το Mundial 2016.

Βραδιές Champions League και Europa League – ΡΙΚ

Αγώνες των μεγάλων βραδιών το Champions League ξεκίνησε πρώτα να μεταδίδε το ΡΙΚ από το 1993. Κεντρικοί παρουσιαστές οι Σάββας Κοσιάρης, Αχιλλέας Γεωργιάδης και Ανδρέα Πογιατζής.

Στη συνέχεια με την αποχώρηση του Σάββα Κοσιάρη το 1996 από το ΡΙΚ την ευθύνη της παρουσίασης τους ανέλαβαν οι Ανδρέας Πογιατζιής και Αχιλλέας Γεωργιάδης μέχρι το 2003.

Από το 2013 το ΡΙΚ προβάλει και τις μεγάλες βραδιές του Europa League με τον Αντώνη Κωνσταντίνου, για να ακολουθήσει αργότερα η ανάληψη της παρουσίασης τους από τον πολύπειρο Ανδρέα Πογιατζιή.

«Μηχανοκίνητος Αθλητισμός» – ΡΙΚ2

Εκπομπή που αφορά αθλήματα με αυτοκίνητα και κεντρικό άξονα το παγκόσμιο Ράλι, παρουσιάζει από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 ο Γιώργος Τρίκος στο ΡΙΚ.

Ο κ. Τρίκος δεν έμεινε ποτέ μόνο στο στούντιο του ΡΙΚ αφού σχεδόν όλα τα ρεπορτάζ του προέρχονταν από τον ίδιο από τις πίστες και τους δρόμους των αγώνων.

«ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ» – ΡΙΚ & ΑΝΤ1

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι άμεσες μεταδόσεις αγώνων της ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ από το ΡΙΚ στα τέλης της δεκαετίας του 1990 με Δημήτρη Γιόκκα, Γιώργο Τρίκο, και Μάριο Μιχαήλ.

Με την έλευση της δεκαετίας του 2000 οι μεταδόσεις μεταφέρθηκαν στον ΑΝΤ1 με τους Δημήτρη Γιόκκα και Μάριο Μιχαήλ να βρίσκονται επί ποδός σε κάθε αγωνιστική του συναρπαστικού αυτού αθλήματος.

Ολυμπιακοί Αγώνες και Μάρκος Παγδατής – ΡΙΚ

Όπως και στις περιπτώσεις των Euro και Mundial έτσι και σε αυτές των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και ατομικών αθλημάτων όπου πρωταγωνιστούσαν Κύπριοι αθλητές, το ΡΙΚ από το 1992 το ΡΙΚ ξεκίνησε με περιστασιακή προβολή  των Ολυμπιακών της Βαρκελώνης για να ακολουθήσουν αργότερα οι ολοκληρωμένες προβολές των επόμενων διοργανώσεων.

Ξεχώρισαν οι αγώνες του Σίδνει, της Αθήνας και του Πεκίνο, αλλά και οι μεγάλες βραδιές του Μάρκου Παγδατή την περίοδο 2005-2006, με εκτενέστερα αφιερώματα και εκπομπές γύρω από το άθλημα του τένις.

«Αθλητικό Πανόραμα» – ΑΝΤ1

Πρόκειται για την πρώτη αθλητική εκπομπή ιδιωτικού καναλιού, αφού έκανε το ντεμπούτο της στην κυπριακή τηλεόραση με τον ΑΝΤ1 το 1993 με τον Αντώνη Κωνσταντίνου και τον Παύλο Καδή.

Το «Αθλητικό Πανόραμα» διήρκησε μέχρι το 2000.

«Αθλητικό Ραντεβού» – ΑΝΤ1

Παράλληλα με το «Αθλητικό Πανόραμα» οι Γλαύκος Μιχαηλίδης και Ντίνος Φοινικαρίδης στον ΑΝΤΙ1 από το 1993 μέχρι το 2000 παρουσίαζαν κάθε Τετάρτη βράδυ το «Αθλητικό Ραντεβού».

«ΑΝΤENNA SPORT TIME»  – ΑΝΤ1

Για ένα χρόνο, από το 2001 μέχρι το 2002, ο  Παύλος Καδής παρουσίαζε την εκπομπή «ΑΝΤENNA SPORT TIME» με έμφαση στην προβολή των αγώνων της κάθε αγωνιστικής, αμφισβητήμενων φάσεων και με καλεσμένους παράγοντες και ποδοσφαιριστές ομάδων.

«ANTENNA SPORT SHOW» – ΑΝΤ1

 Την εκπομπή του Παύλου Καδή διαδέχθηκε για την περίοδο 2003-2004, η εκπομπή του Ανδρέα Αζά «ΑΝΤΕΝΝΑ SPORT SHOW».

«Replay» – ΑΝΤ1

Αποτελεί την μακροβιότερη ποδοσφαιρική τηλεοπτική εκπομπή αφού διήρκησε από το 2006 μέχρι το 2017. Παρουσιαστές οι Μάριος Αβρααμίδης και Λουκάς Λουκά, με υπεύθυνη των social media την Τζώρτζια Παναγή.

Ο Μάριος Αβρααμίδης επικεντρωνόταν στην ανάλυση των αγώνων της κάθε αγωνιστικής κάθε Δευτέρα βράδυ, ως συνέχεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής «Κερκίδα ΑΝΤ1».

«Θύρα Σίγμα» – Sigma TV

Μετά την ίδρυση του Sigma TV η κυπριακή τηλεόραση απόκτησε ακόμα μία ποδοσφαιρική εκπομπή με πρώτο παρουσιαστή τον Μάριο Αβρααμίδη το 1998.

Η «Θύρα Σίγμα» προβαλόταν κάθε Δευτέρα στις  21:00 με σχολιασμό της αγωνιστικής, φάσεις, γκολ, αναλύσεις και κριτική. 

Στην συνέχεια παρουσιαστές ανέλαβαν οι Στέλιος Παπαμωϋσέως και Γρηγόρης Γεωργίου, ανανεώνοντας τη θεματολογία και το περιεχόμενο της εκπομπής μέχει τον Απρίλιο του 2017.

Βραδιές Champions League – Sigma TV

To Sigma TV είχε την τιμή να παρουσιάσει τις μεγάλες βραδιές του Champions League όταν πρώτη φορά κυπριακή ομάδα έμπαινε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης το 2008, αλλά και όταν ο ΑΠΟΕΛ πετύγχαινε την ιστορική πρόκριση στους «8» το 2012.

Οι περιγραφές του Θεόδωρου Καυκαρίδη, του Βασίλη Tσιρόπουλου και του Νεκτάριου Πετεβίνου έμειναν στην ιστορία.

Ημέρες Eurobasket – Sigma TV

H απίστευτη προεία της Εθνικής Ελλάδος στο Eurobasket του Βελιγραδίου το 2005, όπου στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία της στάθηκε η αφορμή για να προβεί σε άμεσες μεταδόσεις του Eurobasket 2007 και έπειτα  η τηλεόραση του Sigma TV.

«Στάδιον LTV» – LTV

Το «Στάδιον LTV» αποτέλεσε από το 1996 την πρώτη ποδοσφαιρική εκπομπή για το συνδρομητικό κανάλι της LTV με πρώτους παρουσιαστές τους Σάββα Κοσιάρη και Παναγιώτη Φελλούκα.

Η εκπομπή ασχολούνταν με τα δρώμενα της κάθε αγωνιστικής, με τον νυν πρόεδρο της ΕΑΚ να αναλύει τις αμφισβητούμενες φάσεις από το στούντιο στα Πυργά.

«Σάββατο στα γήπεδα» / «Επιδόρπιο» – LTV

Περί τα τέλη της δεκαετίας του 1990 και αρχές τις δεκαετίας του 2000 το μεγάλο ντέρμπι της κάθε αγωνιστικής προβαλόταν από την LTV κάθε Σάββατο βράδυ στις 19:00.

Η εκπομπή «Σάββατο στα γήπεδα» ξεκινούσε στις 18:00 με κεντρικό παρουσιαστή τον Σάββα Κοσιάρη και ολοκληρωνόταν λίγο μετά την λήξη του κάθε αγώνα. Μετά ακολουθούσε από το στούντιο στα Πυργά το «Επιδόρπιο» με τον απόηχο και τα στιγμιότυπα των υπόλοιπων αγώνων της ημέρας.

«Eκτός Έδρας / Άλλη Κάμερα» – LTV

Στα χρόνια της LTV ο Σάββας Κοσιάρης και ο Πανίκος Θεοδοσίου είχαν καθιερώσει και την «Άλλη Κάμερα» από τα ντέρμπι που κάλυπτε μέσω της εκπομπής «Εκτός Έδρας».

«Η ώρα των πρωταθλητών» – LTV

Από το 1999 μέχρι το 2004 ο Σάββας Κοσιάρης παρουσίαζε για την LTV την μαραθώνια εκπομπή «Ώρα των πρωταθλητών» μια ημέρα μετά την στέψη του πρωταθλητή Κύπρου κάθε χρονιάς.

Η εκπομπή προέβαλε αποκλειστικά τους πρωταγωνιστές της ομάδας που κατακτούσε το πρωτάθλημα και την πορεία της.

ΑΛΦΑ Sports – ΑΛΦΑ

Παρέα με το κανάλι LTV λειτουργούσε και το κανάλι του ΑΛΦΑ που ήταν επίσης συνδρομητικό, με κεντρικό άξονα ξένα πρωταθλήματα, ιππόδρομο, μικρές κατηγορίες και αγροτικό ποδόσφαιρο.

Κάθε Πέμπτη στις 21:00 ο Κώστας Τρουλλουρής και ο Πέτρος Παπαγιώργης παρουσίαζαν την εκπομή «ΑΛΦΑ Sports» με ανάλυση των αγώνων στις μικρές κατηγορίες.

«LTV Sports News» – LTV

Γρηγόρης Γεωργίου και Γιώργος Λογίδης ήταν οι βασικοί παρουσιαστές των «LTV Sports News» περί τα τέλη της δεκαετίας του 2000.

Οι δύο γνωστοί Κύπριοι sportscasters είχαν την ευθύνη πριν και μετά από κάθε Σαββατοκυρίακο για την παρουσίαση όλων των ποδοσφαιρικών και αθλητικών γεγονότων από τα στούντιο του σταθμού.

«Αθλητικές Ειδήσεις» & «Ο Λόγος στα γήπεδα» – ΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχει υλικό στο διαδίκτυο από τα χρόνια του «ΛΟΓΟΥ» στην κυπριακή τηλεόραση, ωστόσο μπορούμε να αναφέρουμε ότι κάθε Σάββατο στις 21:30 οι Ανδρέας Αναστασίου, Άννα Φανή-Ποϊριάζη, Γιώργος Μελετίου και Ντίνος Φοινικαρίδης παρουσίαζαν τις «Αθλητικές Ειδήσεις» και τον «Λόγο στα Γήπεδα» από την πρώτη ημέρα ίδρυση του καναλιού μέχρι τα τελευταία του.

«Τσάμπιονς Λιγκ» – ΛΟΓΟΣ
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη βράδυ στα χρόνια του Λόγου παρουσιάζονταν τα νέα από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και διάφορους αγώνες. Παρουσιαστές οι Αννα Φανή-Ποιριάζη, Γιώργος Μελετίου, Ανδρέας Αναστασίου, Ντίνος Φοινικαρίδης, Ντίνος Τσέλεπος και Μάριος Καραμαλλάκης (+).
 «Γ’ Ημίχρονο» – MEGA
Την εκπομπή «Γ’ Ημίχρονο» παρουίαζε ο Αντώνης Κωνσταντίνου. Κάθε Κυριακή στις 22:30 με όλο τον απόηχο της αγωνιστικής.

«Ντέρμπι της Δευτέρας» – MEGA

Κάθε Δευτέρα στις 21:30 στα πρώτα χρόνια του MEGA οι Ανδρέας Αναστασίου και Γιώργος Λογίδης παρουσίαζαν τα δρώμενα της κάθε αγωνιστικής μέσω της εκπομπής «Ντέρμπι της Δευτέρας».

Βραδιές Champions League – TV One

Aνδρέας Αναστασίου, Mάριος Δημητρίου και Γιώργος Σαββίδης με την ίδρυση του TV One πήραν την ευθύνη των σχολιασμών και άμεσων μεταδόσεων των μεγάλων βραδιών του Champions League.

«Aθλητική Εκπομπή» – VOX TV & «FM Sports» – FM TV

Με έδρα την Λάρνακα ο πρώην αθλητικογράφος του «Φιλελεύθερου» και εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, παρουσίαζε κατά τη δεκαετία του 1990 στους σταθμούς VOX TV και FM TV δύο αθλητικές εκπομπές.

«Ώρα για μπάλα» – Cytavision

Η αθλητική εκπομπή «Ώρα για Mπάλα» της Cytavision έκανε την πρεμιέρα της στα τηλεοπτικά δρώμενα τον Σεπτέμβριο του 2012 και επανήλθε ανανεωμένη τον Μάρτιο του 2016 στο Cytavision Sports 5.

Παρουσιαστές οι αθλητικογράφοι Αλέξης Πάμπος και Άλκης Μπότσος και συντονιστής ο Πρόεδρος της ΕΑΚ, Παναγιώτης Φελλούκας, ενώ στην συνέχεια καθήκοντα τεχνικού αναλυτή είχε αναλάβει στην ο τεχνικός διευθυντής της ΚΟΠ, Σάββας Κωνσταντίνου.

Κύριος άξονας της εκπομπής της Δευτέρας στις 21:15 το κυπριακό ποδόσφαιρο, ενώ σημαντικό εκτόπισμα στην εκπομπή έδωσε η ανάλυση και η αναφορά σε αγώνες σε κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων και πρωταθλημάτων.

Βραδιές Champions League και Europa League – Cytavision

Μέχρι το 2013 κάθε Τρίτη και Τετάρτη των μεγάλων ευρωπαϊκών βραδιών, με παρουσιαστές τους Αλέξη Πάμπο, Άλκη Μπότσο, Παύλο Καδή και Κυριάκο Δημητρίου η Cytavision κατέγραφε με εκπομπές και άμεσες μεταδόσεις τον παλμό του Champions League και του Europa League.

«Super Sport Aρένα» – ALPHA Kύπρου

Από τον Σεπτέμβριο του 2017 και λίγους μήνες μετά την καθιέρωση του ALPA Κύπρου, οι Στέλιος Παπαμωυσέως και Ανδρέας Βεντούρης, δημιούργησαν την εβδομαδιαία τηλεοπτική αθλητική εκπομπή «Super Sport Αρένα».

Ως συνέχεια της δράσης και της δουλειάς τους στον Super Sport FM 104.0 , οι αθλητικογράφοι του σταθμού κάθε Δευτέρα βράδυ βάζουν στο «μικροσκόπιο» τους όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις των ποδοσφαιρικών αγώνων, σχολιάζουν τις αποφάσεις των διαιτητών καθώς και τις κινήσεις των προπονητών σε κάθε αγωνιστική.

Καλεσμένος ένας σημαντικός άνθρωπος του χώρου κάθε εβδομάδα, ενώ στα σχόλια περιστασιακά και η Στέλλα Σωκράτους, Χρίστος Χρίστου, Ανδρέας Ανδρέου, Στέλιος Δημοσθένους, Κώστας Μαλέκος και Μιχάλης Παπαγεωργίου.

«Capital Sports» – Capital TV

Aπόηχο των αγώνων του Σαββατοκυρίακου περιλαμβάνει η εκπομπή «Capital Sports» με παρουσιαστή τον Πόλυ Χαράμπους. Η εκπομπή προβάλεται κάθε Δευτέρα βράδυ από τις 20:00 μέχρι τις 20:50.
 «PASP Extra Time» – AlfaSports WebTV

Ένα χρόνο έκλεισε φέτος η διαδικτυακή και εβδομαδιαία εκπομή του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών «PASP Extra Time».

Στον πρώτο κύκλο της εκπομπής οι παρουσιαστές ήταν οι Λοΐζος Χρυσοστόμου και Ηρόδοτος Μιλτιάδους, με καλεσμένους στην πλειοψηφία Κύπριους ποδοσφαιριστές.

«Pick N’ Roll» – AlfaSports TV

Με την καλαθόσφαιρα ασχολείται η διαδικτυακή εκπομπή «Pick N’ Roll» πους παρουσιάζουν οι Σοφία Θεολόγου και ο Αντώνης Κατσαρός. Η εκπομπή μεταδίδεται αποκλειστικά στον Alfasports.TV .

«Game On» – Alfasports TV

Τα νέα του κορυφαίου πρωταθλήματος της καλαθόσφαιρας, αυτό της Ευρωλίγκας (Euroleague), παρουσιάζουν οι Αντώνης Κατσαρός και Λούης Νικολάου μέσω της εκπομπής «Game On» του Alfasports.TV .

«Auto Seven» – 7SPORTSTV

Η «Auto Seven» αποτελεί εκπομπή με θέμα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ανά το παγκύπριο και όχι μόνο. Παρουσιαστής ο Μιχάλης Κοντογιώργης και παραγωγός ο Αλέξης Αλεξάνδρου για τον 7SPORTSTV κάθε Τρίτη στις 20:00.

«THIRAMA» – 7SPORTSTV

Με τα επικίνδυνα σπορ του κυνηγιού και του ψαρέματος ασχολείται η εκπομπή «THIRAMA» του Άριστου Αριστείδου. Το «THIRAMA» προβάλεται κάθε Τετάρτη στις 20:00 από τον 7SPORTSTV .

«ASSIST» – 7SPORTSTV

Η εκπομπή «ASSIST» επικεντρώνεται αποκλειστικά στο κυπριακό ποδόσφαιρο και σχολιάζει τους αγώνες της κάθε αγωνιστικής με παρουσιαστή τον Βαγγέλη Πράσσο κάθε Δευτέρα στις 21:00 για τον 7SPORTSTV .

«MARTIAL ARTS» – 7SPORTSTV

Τέλος, η εκπομπή «MARTIAL ARTS» επικεντρώνεται στις πολεμικές τέχνες και παρουσιάζει όλα τα νέα των Κύπριων αθλητών ολυμπιακών αθλημάτων και πυγμάτων. Παρουσιαστής ο Χαράλαμπος Γιωργούδης για τον 7SPORTSTV κάθε Παρασκευή στις 20:00.