Φανέλα Ορ (pic)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

O ΑΠΟΕΛ έδωσε μια φανέλα του Τόμι Ορ υπογεγραμμένη από τους παίκτες της ομάδας στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Pets2adopt Cyprus που ασχολείται με τα αδέσποτα.

Η σχετική ανάρτηση:

“Ευχαριστούμε την εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ για την προσφορά μιας αυθεντικής φανέλας του ΑΠΟΕΛ, του ποδοσφαιριστή της ομάδας ΟΑΡ υπογραμμένη από τους παίκτες της ομάδας.

Ευχαριστούμε που εκτός των ποδοσφαιρικών επιτευγμάτων τους δείχνουν και την ευαισθησία τους στο πρόβλημα των αδεσπότων δίνοντας αυτή την φανέλα για πλειστηριασμό και τα έσοδα αυτής θα δοθούν στον Εγγεγραμμένο Σύνδεσμο Προστασίας κ Υιοθεσίας Ζώων Pets2Adopt.

Το bid ξεκινά από σήμερα 21.3.18 στη τιμή των 80 ευρώ κ μπορείτε να ποντάρετε μέχρι τις 21.4.18 όπου ο ψηλότερος πλειοδότης θα ανακοινωθεί. Το κάθε ποντάρισμα (bid) πρέπει να είναι ανά 5 ευρώ το λιγότερο.

Παρακαλούμε για ευκολία παρακολούθησης της δημοπρασίας να κάνετε το bid σας στη κύρια φωτογραφια και όχι στις κοινοποιήσεις.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όσους θα στηρίξουν τον σκοπό μας αλλά και την αγάπη τους προς την ομάδα τους”.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ