Ξεκάθαρες θέσεις για ταυτοποίηση, VAR και Goal Line Technology

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Tο σκηνικό στην ΚΟΠ σχετικά με την θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας είναι διαμορφωμένο δήλωσε χαρακτηριστικά το μεσημέρι (14/03) στην ιστοσελίδα dialogos.com.cy ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνή.

“Φαίνεται πως τελικά δεν θα έχουμε εκλογική διαδικασία, αφού το σκηνικό για τη διαδοχή στην προεδρία της Ομοσπονδίας, έχει διαμορφωθεί. Μέσα σε πολύ στενά χρονικά περιθώρια, διαμορφώθηκε μια ιδιαίτερα ισχυρή τάση υπέρ του κ. Κούμα και υπερ της καταστατικής ρύθμισης για μεγαλύτερη θητεία, η οποία δεν ανατρέπεται. Σχεδόν όλοι σύλλογοι στράφηκαν προς την ίδια κατεύθυνση. Και δεν φαίνεται να υπάρχει έδαφος για συζήτηση εναλλακτικής κατεύθυνσης”, σημείωσε ο κ. Τζιωνής, εκφράζοντας ουσιαστικά την εκτίμηση ότι όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και νέος πρόεδρος της ΚΟΠ θα είναι ο κ. Γιώργος Κούμας…“Να είναι όλοι βέβαιοι ότι θα κρίνουμε με αυστηρότητα το έργο του νέου προέδρου, όπως ανέκαθεν κάναμε”.

Σύμφωνα με τον κ. Τζιωνή, διαφάνηκε ότι δεν υπήρχε έδαφος για εναλλακτική πρόταση: “Είναι γνωστό ότι για να τεθεί η όποια υποψηφιότητα χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις υποστηρικτές, κάτι που δεν φάνηκε να υπάρχει”.

Ο κ. Τζιωνής υπογράμμισε πως η Ομόνοια θα συνεχίσει να καταθέτει τις θέσεις και τις απόψεις της εντός της Ομοσπονδίας με συνέπεια και ευθύτητα: “Η Oμόνοια έχει τις απόψεις και τις θέσεις της για τα τεκταινόμενα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες συχνά εκφράζει δημόσια, όπως π.χ. για το θέμα της ταυτοποίησης, της κάρτας φιλάθλου, του VAR και του Goal Line Technology. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσει, με συνέπεια και ευθύτητα”.

Για την επίσημη θέση της Ομόνοιας σε σχέση με τις εκλογές ο κ. Τζωνής είπε ότι: “Οι επίσημες τοποθετήσεις του Συλλόγου σε σχέση με την Καταστατική Συνέλευση, θα γίνουν πρώτα στα σώματα της Ομοσπονδίας”.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ