«Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί…»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

O εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας δήλωσε: «Είχαμε ένα μισάωρο κακό θα έλεγα, δεν ήμασταν τόσο κακοί. Στο τελευταίο τέταρτο του δευτέρου ημίχρονου, κάκου εκεί, ξεκινήσαμε ν’ ανεβάζουμε ρυθμούς. Δεχθήκαμε  γκολ χωρίς να φτιάξει τη μεγάλη ευκαιρία ο Απόλλων.  Ουσιαστικά σε μια από τις πρώτες του ευκαιρίες κατάφερε να προηγηθεί. Ναι κρατούσε περισσότερο τη μπάλα από μας αλλά δεν θα έλεγα πως ήταν περισσότερο επικίνδυνος. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε πράγματι πολύ πιο βελτιωμένοι αφού βρήκαμε ευκαιρίες. Καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα, παλέψαμε μέχρι το τέλος και προσπαθήσαμε για τη νίκη που θα μας έδινε αυτό το ελαφρύ προβάδισμα. Νομίζω πως  το ισόπαλο αποτέλεσμα, αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό που είναι πολύ αργότερα.

Έχουμε παιχνίδι το Σάββατο με την ΑΕΛ με πάρα λίγες μέρες ξεκούραση, μόλις δύο ουσιαστικά.  Αποχώρησε και ο Στρούνα τραυματίας ο οποίος έχασε δύο δόντια, θα δούμε σε κατάσταση θα βρίσκεται. Ήταν εκτός ως γνωστό ο Ράγιος. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι από εκείνα που είναι σημαντικά για να φτάσεις ουσιαστικά πιο κοντά στο στόχο της Ευρώπης. Από τα παιχνίδια που κάνεις νίκες Ευρώπης αν καταφέρεις να επιβληθείς του αντιπάλου. Θα δούμε τι θα γίνει με του τραυματίες. Σίγουρα θα μπορούσαμε αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα να πάρουμε ακόμη και τη νίκη»’.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ