Εκπρόσωποι Super League σε Βασιλειάδη: «Υπογράφουμε και τώρα για να ξεκινήσουμε άμεσα»!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

 

Ο κ. Βασιλειάδης σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ζήτησε από τους συλλόγους που ήταν στην συνάντηση να δεσμευτούν από τώρα για τον Πειθαρχικό Κώδικα της νέας χρονιάς και για πιο αυστηρές ποινές επί των προτάσεων του Υφυπουργείου και της ΕΠΟ. Επίσης να δώσουν έγγραφες διαβεβαιώσεις για θέματα ασφάλειας διεξαγωγής των αγωνιστικών που έχουν μείνει και ακόμα και ζητήματα σωστότερης φύλαξης και διαφύλαξης της σωματικής ακεραιότητας όλων των εμπλεκομένων με το ποδόσφαιρο.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα στο θέμα για την σκέψη – πρόταση για κεκλεισμένων των Θυρών αγώνες στην συνέχεια τελικές αποφάσεις δεν υπάρχουν ακόμα.  Από μέρους τους οι εκπρόσωποι των ομάδων απάντησαν στον Υφυπουργό: «Υπογράφουμε και τώρα για να ξεκινήσουμε άμεσα! Παρότι η διακοπή μας δημιουργεί προβλήματα και θίγονται τα συμφέροντά μας έχουμε την καλή διάθεση να συμφωνήσουμε για να μπορέσουμε να αρχίσουμε σύντομα ξανά το πρωτάθλημα». Όσο πιο σύντομα συμφωνηθεί αυτό το απαιτούμενο πλαίσιο τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσουν πάλι οι αγώνες σε Super League και Κύπελλο.

Gazzeta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ