Σφαίρες στο οίκημα της Ομόνοιας (pic)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο Νίκος Κατσουρίδης με αφορμή τα όσα έγιναν στην Τούμπα με τον Ιβάν Σαββίδη θυμήθηκε ένα περιστατικό με τον πρώην πρόεδρο της Oμόνοιας, Κώστα Λυμπουρή«Άκουγα διάφορους σήμερα από το πρωί με αφορμή τα επεισόδια στην Ελλάδα να αποφαίνονται, είτε έχουν ασχοληθεί, είτε όχι με το ποδόσφαιρο για διάφορα ζητήματα. Άκουσα εκπομπή στο Τρίτο να λένε: “ευτυχώς σε εμάς ουδέποτε υπήρξαν τέτοια πράγματα”. Προσωπικά, στα 13 μου ήμουν παρών στο παλιό ΓΣΠ όταν ανώτατος αξιωματικός – ο οποίος έχει αποθάνει από χρόνια ο άνθρωπος – ανέσυρε πιστόλι ενάντια στον τότε πρόεδρο της Ομόνοιας τον αείμνηστο Κώστα Λυμπουρή σε αγώνα ποδοσφαίρου.

Γιατί το είπα αυτό τώρα; Για να επιβεβαιώσω το προηγούμενό μου. Δεν σημαίνει ότι αυτό που δεν γνωρίζω, δεν υπήρξε ή δεν υπάρχει».

Παλαιότερα, πάντως, συγκεκριμένα στις 15 Ιουλίου 1974 το οίκημα της Ομόνοιας δέχθηκε πυροβολισμούς από τους πραξικοπηματίες….

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ