Ο δρόμος προς τον τελικό

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Μια ολόκληρη δεκαετία συμπληρώνει τον επόμενο Μάιο η Ανόρθωση από την τελευταία κατάκτηση κάποιου τίτλου.

Από το 2008 η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε το πρωτάθλημα, ούτε το κύπελλο, με τις τελευταίες μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές της να έχουν σταματήσει στα «Νοεμβριανά» του ίδιου έτους.

Για δέκα σχεδόν χρόνια η «Κυρία» πασχίζει να βρει τον δρόμο της, να κάνει ξανά περήφανους τους χιλιάδες φίλους και οπαδούς της, να τους δώσει κίνητρο να επιστρέψουν μόνιμα στο «Α. Παπαδόπουλος».

Φέτος με την παρουσία της ομάδας στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος και την πρόκριση της στα προημιτελικά του κυπέλλου φαίνεται ότι αυτός ο δρόμος είναι αυτός που έψαχνε.

Για να διαφανεί όμως 100% ότι ήταν τελικά ο πιο σωστός και ο πιο κατάλληλος για να επιστρέψει ξανά η Ανόρθωση στις επιτυχίες, πρώτα πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα και να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου.

Ο δρόμος αυτός λοιπόν περνάει από τις δύο αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα, που είναι και ο κάτοχος του τίτλου, τον οποίο καλείται να αποκλείσει για να εξασφαλίσει μια θέση στα ημιτελικά του θεσμού.

Μεγάλη λοιπόν η πρόκληση για τον Ρόνι Λέβι και τους συνεργάτες του και ακόμη πιο μεγάλη για τον πρόεδρο της εταιρείας, Ανδρέα Παντελή, που αν καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα της Αμμοχώστου στην κατάκτηση του 11 του κυπέλλου στην ιστορία της, θα δικαιώσει όσους τον εμπιστεύτηκαν για να αναλάβει ξανά το πηδάλιο του κυανόλευκου καραβιού.

Τάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ