Γολγοθάς για Πέτεφ

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ακόμα οκτώ αγώνες έχει μπροστά της η Ομόνοια για να ολοκληρώσει αυτή την αποτυχημένη σεζόν.

Ό,τι και να λέχθηκε από μέρους του Ιβάιλο Πέτεφ και της διοίκησης της Ομόνοιας, η ουσία είναι ότι ο Βούλγαρος τεχνικός είναι ο προπονητής που καλείται να σηκώσει το βάρος της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα της Λευκωσίας.

Πρόκειται για μια χρονιά που θα θέλουν πολύ γρήγορα να ξεχάσουν στο «Ηλίας Πούλλος» με την έναρξη της προετοιμασίας των πράσινων για την επόμενη σεζόν.

Η Ομόνοια ξεκίνησε με υψηλούς στόχους και προσδοκίες με τον Πάμπο Χριστοδούλου στον πάγκο της, στη συνέχεια έμεινε αρκετά πίσω στην βαθμολογία και με την έλευση Ιβάιλο Πέτεφ εκεί που όλα έδειχναν να αλλάζουν προς το καλύτερο, ήρθε και ο αποκλεισμός από το κύπελλο και τα νέα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Μετά την απόφαση της διοίκησης να συνεχίσει με τον Βούλγαρο τεχνικό στην τεχνική ηγεσία, ο προπονητής αυτός καλείται πλέον να ανέβει ένα μεγάλο… Γολγοθά.

Στόχος είναι να βάλει ένα τέλος στην αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας, να επαναφέρει το θετικό κλίμα στα αποδυτήρια και να πείσει τη διοίκηση της ομάδας ότι μπορεί να τον εμπιστευθεί για το στήσιμο της μελλοντικής Ομόνοιας. Θα τα καταφέρει;

Τάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ