Σεμινάριο: «Το τρίγωνο της επιτυχίας του Αθλητή»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Η ακαδημία ποδοσφαίρου GPS-VALENCIA CF CYPRUS σε συνεργασία με τον ‘ Γ.Σ.Σ. Ο ΚΕΡΑΥNΟΣ’ στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και με στόχο την σωστή ενημέρωση στους γονείς, σας προσκαλούν στο σεμινάριο με τίτλο ‘ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ’. 

Η Κα Νικολέττα Μιχαηλίδου (Κλινική/Αθλητική διατροφολόγος) θα μιλήσει για την σημασία της σωστής διατροφής σε αναπτυξιακές ηλικίες και τι πρέπει τα παιδιά να τρώνε/αποφεύγουν πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα ή προπόνηση.

Η Κα Θάλεια Παναγή (Συμβουλευτική/Αθλητική ψυχολόγος) θα μιλήσει για την σημασία και σωστή στήριξη που πρέπει να έχουν τα παιδιά από γονείς και στενό περιβάλλον και πως αυτό μπορεί να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά.

Ο Κος Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης με την σειρά του θα μιλήσει για της προσωπικές του εμπειρίες και την σημασία των λεγόμενων από της δυο μας ομιλήτριες αλλά και σαν πρεσβευτής FAIR PLAY 2018.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και ανοικτό για γονείς, παιδιά και προπονητές ανεξαρτήτως αθλήματος και Ακαδημίας.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ