ΑΕΚ και ΕΘΑ, μπροστά στη… θέα ενός τροπαίου!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Είναι ένας συμβολικός τελικός! Απλά και μόνο επειδή, απόψε ο θεσμός των τελικών στο κύπελλο καλαθόσφαιρας, συμπληρώνει 50 διεξαγωγές!

Είναι βέβαια και αυτός ένας επιπλέον λόγος που οι δυο αποψινοί μονομάχοι στο “Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία”, θέλουν να κάνουν δικό τους αυτό το τρόπαιο. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, είναι δυο οι ιστορικοί λόγοι!

Άλλωστε μια κατάκτηση τροπαίου, γράφεται στην ιστορία και αντιπροσωπεύεται με το καθαυτό τρόπαιο που στολίζει τη βιτρίνα!

Είναι λοιπόν ο υπ` αριθμόν 50, τελικός στο κύπελλο καλαθόσφαιρας με τις ΑΕΚ και ΕΘΑ, να προκρίνονται στον τελικό, μετά τις νίκες της Παρασκευής σε βάρος της Ένωσης και του ΑΠΟΕΛ, αντίστοιχα, κατά τη φετινή διοργάνωση του Final-4.

Η ΑΕΚ μετράει μιαν μόλις κατάκτηση κυπέλλου και αυτή, ήταν η μόλις περσινή, όταν στο τελικό που είχε γίνει στο “Κίτιον”, επικράτησε σε βάρος του Κεραυνού.

Από την άλλη η ΕΘΑ, μετράει τρεις κατακτήσεις. Μάλιστα, για την ομάδα της Έγκωμης, είναι η πέμπτη της παρουσία σε τελικό, ενώ έχασε μόνο στην παρθενική της παρουσία (από την ΑΕΛ).

Για τους πολλούς, η ΑΕΚ διαθέτει πιο δυνατή ομάδα. Είναι όμως ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, είναι τελικός, οπόταν οι εκτιμήσεις, πάνε από τώρα στο… καλάθι των αχρήστων!

Ο αποψινός αγώνας, θα ξεκινήσει στις 19:00.

Μάριος Πολυδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ