Επίσκεψη της Σχολής Λάρνακας στον Πειραιά!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς με ανακοίνωση ενημέρωσε για την παρουσία των ακαδημιών της ομάδας από την Λάρνακας στον Πειραιά.

Αναλυτικά:

Τα παιδιά της Σχολής μας από την Λάρνακα έδωσαν φιλικά με Σχολές της Αττικής, με ομάδες της Ακαδημίας και γνώρισαν τον κ. Όσκαρ Γκαρθία.

Πολυήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα και στον Πειραιά πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Σχολής του Ολυμπιακού από την Λάρνακα της Κύπρου.

Οι νεαροί παίκτες μαζί με τους προπονητές και τους γονείς τους είχαν την μοναδική ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές Ολυμπιακές στιγμές και να επιστρέψουν στην Κύπρο γεμάτοι αναμνήσεις και όνειρα! 

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα ξεναγήθηκαν στο πιο σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο της Ελλάδος, αυτό του Ολυμπιακού στο Ρέντη, έδωσαν φιλικά παιχνίδια με την Ακαδημία του Ολυμπιακού (Κ-9, Κ-10), με τις Σχολές Ρέντη και Βούλας ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ακούσουν τις πολύτιμες συμβουλές του κ. Όσκαρ Γκαρθία.

Φυσικά επισκέφτηκαν το “Γ. Καραϊσκάκης” και το Μουσείο του Ολυμπιακού και ξεναγήθηκαν στην 93χρόνη ιστορία του συλλόγου μας. 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ