Υπόδειγμα προπονητή και ανθρώπου ο Χρίστος Πιερέττης

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Σε μια σπάνια κίνηση fair-play προέβηκε την αγωνιστική που μας πέρασε ο προπονητής της Αγίας Νάπας Κ16.

Πρόκειται για τον Χρίστο Πιερέττη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αγία Νάπα και Ελπίδα Ξυλοφάγου για το πρωτάθλημα των Κ16, δίδαξε αθλητικό και ποδοσφαιρικό ήθος.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι λόγω αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η ομάδα της Ξυλοφάγου, ξεκίνησε με την Ελπίδα να αγωνίζεται με 10 ποδοσφαιριστές και την Αγία Νάπα με 11.

Το σκορ έφτασε στο 4-0 υπέρ της Αγίας Νάπας του Χρίστου Πιερέττη, με τον Κύπριο τεχνικό να αποφασίζει να αντικαταστήσει 6 βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του, με 6 μη βασικούς, για να ολοκληρωθεί ο αγώνας με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται με 9 ποδοσφαιριστές εκατέρωθεν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία να γράψουμε πόσα ήρθε, αφού με αυτό το απίστευτο fair-play o Χρίστος Πιερέττης κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, κανένας ποδοσφαιριστής και κανένας ιθύνοντας της Αγίας Νάπας δεν διαμαρτυρήθηκε προς τον προπονητή τους για την απόφαση του αυτή.

Τάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ