ΡΕΤΡΟ: Το «μπάσιμο» Κουτσοκούμνη στην ΚΟΠ και η ανάληψη της προεδρίας (pics)
Old Stories

ΡΕΤΡΟ: Το «μπάσιμο» Κουτσοκούμνη στην ΚΟΠ και η ανάληψη της προεδρίας (pics)

Στο πένθος βυθίστηκε από χθες (05/03) σύσσωμος ο χώρος του κυπριακού ποδοσφαίρου με τον απροδόκητο χαμό του προέδρο της ΚΟΠ, Κωστάκη  Κουτσοκούμνη, ο οποίος έδινε μάχη τους τελευταίους μήνες με την επάρατη νόσο.

Διαβάστε επίσης: Ο άνθρωπος που λάτρευαν να μισούν, αλλά… ξαναψήφιζαν!

Το φωτογραφικό καρέ του Κωστάκη Κουτσοκούμνη

Βαρύ πένθος στο κυπριακό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για Κωστάκη Κουτσοκούμνη…

Επιμέλεια: Τάσος Θεοδώρου

Πρόκειται για τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του όσο κανένας άλλος με την σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία της νήσου, μετά από 24 χρόνια ενεργούς εμπλοκής του στα διοικητικά δρώμενα της ΚΟΠ, έχοντας περάσει προηγουμένως και από τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ.

Το Balla προέβηκε σε ανασκόπηση και σας παρουσιάζει μέσα από δημοσιεύματα του κυπριακού τύπου, τις ημέρες μετάβασης του Κωστάκη Κουτσοκούμνη από τα συλλογικά όργανα του ΑΠΟΕΛ, στα εκτελεστικά όργανα της ΚΟΠ.

Από το αρχείο των εφημερίδων «Σημερινή», «Φιλελεύθερος» και «Αλήθεια», ενδεικτικά παραθέτουμε τα δημοσιεύματα του Νοεμβρίου του 1994 όταν ορίστηκε από τον ΑΠΟΕΛ ως εκπρόσωπος του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, του Δεκεμβρίου 1994 όταν εξασφάλισε τη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου της ΚΟΠ και του Σεπτεμβρίου του 2001 όταν ανέλαβε Πρόεδρος της ΚΟΠ διαδεχόμενος τον Μάριο Λευκαρίτη.

Aναλυτικά:

Related posts