Πετρίδης: «Είμαι στο ΑΠΟΕΛ λόγω Κουτσοκούμνη»
Storytelling

Πετρίδης: «Είμαι στο ΑΠΟΕΛ λόγω Κουτσοκούμνη»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης έκανε δηλώσεις, εκφράζοντας την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Super Sport fm:

«Η σύνδεση μας πέραν από την συνεργασία στο ποδόσφαιρο ήταν και φιλική. Να σας πω ότι η εμπλοκή μου στο ΑΠΟΕΛ ήταν διαμέσου του Κωστάκη Κουτσοκούμνη όταν ήταν αντιπρόεδρος και με εισηγήθηκε να αναλάβω πόστο στην ομάδα. Είναι απώλεια μεγάλη για το Κυπριακό ποδόσφαιρο, προχώρησε σε αρκετές καινοτομίες και στα τηλεοπτικά και στα αγωνιστικά και στα πρωταθλήματα. Ασχέτως αν προερχόταν από συγκεκριμένη ομάδα ήταν πρόθυμος και βοηθητικός για όλες τις ομάδες, ήξερε να δίνει λύσεις. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του στην ΦΙΦΑ, αναγνωρίζεται το έργο του και η πορεία του. Του ζητήθηκε να αναλάβει ειδικές αποστολές για να συνδράμει να λυθούν προβλήματα σε άλλα πρωταθλήματα, στην Ελλάδα και αλλού» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν ο άνθρωπος που ποτέ δεν αρνιόταν να βοηθήσει. Όσα δύσκολα και αν πέρασε και επαγγελματικά ήταν ικανότατος και έβρισκε τις λύσεις. Πέρασε κρίσεις και στην δουλειά του και επανάφερε ξανά την εταιρεία του. Δυστυχώς πέρασε αυτά που πέρασε με την κόρη του και αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να περάσει ένα γονιός, του κόστισε πολύ. Το πάλεψε για την κόρη του μέχρι εκεί που πήγαινε και δυστυχώς ήρθαν τα χειρότερα και για τον ίδιο».

Πείτε μας για κάποιες από τις στιγμές που ζήσατε μαζί…
«Είναι αρκετές οι στιγμές και τα γεγονότα που ζήσαμε. Όντας νεαρός ήταν πολύ άνετος διασκεδαστικός, πάντα τα προσπαθούσε να περνά καλά με τους φίλους του, είχε την τρέλα του αλλά πάντοτε τον διέκρινε η εξυπνάδα του και ο τρόπος που χειριζόταν συγκεκριμένες καταστάσεις και δύσκολες καταστάσεις. Μπορεί κατά καιρός να τον κατακρίναμε όλοι αλλά ποτέ του δεν έβαζε την φίλαθλη επιθυμία του μπροστά στο καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου».

Πως το ΑΠΟΕΛ θα τιμήσει τη μνήμη του Κωστάκη Κουτσοκούμνη;
«Έχουμε την τακτική συνεδρία αύριο και θα συζητήσουμε πως θα τον τιμήσουμε. Υπηρέτησε και το σωματείο και την εταιρεία και κυρίως το Κυπριακό ποδόσφαιρο».

Related posts