Τα συλλυπητήρια μηνύματα για Κουτσοκούμνη
Α' Κατηγορία

Τα συλλυπητήρια μηνύματα για Κουτσοκούμνη

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Για το αιώνιο ταξίδι έφυγε το απόγευμα της Δευτέρας (05/03) ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Αναλυτικά τα σημερινά συλλυπητήρια μηνύματα:

Προσφυγικά σωματεία

«Τα προσφυγικά σωματεία εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για το θάνατο του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ήταν πάντα συνοδοιπόρος τον προσφυγικών σωματείων στηρίζοντας τα τόσο οικονομικά όσο και ηθικά στον δύσκολο αγώνα για επιβίωση. Αιωνία σου η μνήμη και καλό ταξίδι φίλε Κωστάκη».

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ολόκληρη η οικογένεια του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ υπηρέτησε με αφοσίωση το Κυπριακό Ποδόσφαιρο για αρκετά χρόνια, είχε άψογη συνεργασία με τις εκάστοτε Διοικήσεις του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου και ήταν ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που με τις ενέργειες και αποφάσεις του αναβάθμισε το Κυπριακό Ποδόσφαιρο και τη Κυπριακή Διαιτησία.

ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν πραγματικά να προσφέρουν παρηγοριά σε τέτοιες στιγμές. Ευχή μας να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει και καλή αντάμωση με την πολυαγαπημένη σου θυγατέρα Έλμα.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

 

Θλίψη της οικογένειας του ΓΣΠ για τον χαμό του Κωστάκη Κουτσοκούμνη

Ο Γυμναστικός Σύλλογος “Τα Παγκύπρια» (ΓΣΠ) εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για τον χαμό του επί σειρά ετών μέλους του Διοικητικού του Συμβουλίου και προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ανήκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΠ που υλοποίησε το όνειρο της ανέγερσης του Αθλητικού μας Κέντρου και για αυτό το λόγο είχε ανακηρυχθεί ισόβιο μέλος του ΔΣ του ΓΣΠ.

Το έργο που αφήνει πίσω του είναι τεράστιο και πολυσχιδές. Το κυπριακό ποδόσφαιρο απέκτησε κύρος στον ευρωπαϊκό χώρο, η Κυπριακή Ομοσπονδία εκσυγχρονίστηκε και κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του σε μια νέα φιλοσοφία που μπόρεσε να εδραιώσει στο κυπριακό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση συμμετέχοντας στα ψηλά δώματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ως μέλος της Εκτελεστικής της FIFA.

Οι σημαίες του αθλητικού κέντρου του ΓΣΠ θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι την κηδεία, και το ΔΣ θα παραστεί στην κηδεία. O πρόεδρος του ΓΣΠ θα καταθέσει στεφάνι.

Ο ΓΣΠ ευχαριστεί τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη για όσα πρόσφερε και όσα πέτυχε. Καλή αντάμωση με την κορούλα σου καλέ μας φίλε.

Special Olympics Cyprus

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ, το προσωπικό και οι αθλητές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο κ. Κουστσοκούμνης  υπήρξε θερμός υποστηρικτής των Special Olympics Cyprus.

Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ένας ένθερμος υποστηρικτής του «Γκολ στη Ζωή»

Ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» δεν θρηνεί μόνο τη απώλεια του Προέδρου της ΚΟΠ αλλά και ενός ένθερμου υποστηρικτή του. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης αγκάλιασε την ιδέα του «Γκολ στη Ζωή», την οποία υποστήριξε με θέρμη και ενθουσιασμό από την πρώτη ημέρα που τη μοιραστήκαμε μαζί του.

Στήριξε το «Γκολ στη Ζωή» με όλες του τις δυνάμεις, τόσο προσωπικά όσο και θεσμικά ως Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Η άποψη του υπήρξε καταλυτική για την παραχώρηση στο «Γκολ στη Ζωή» του δικαιώματος αναβίωσης του All Star Game του Κυπριακού ποδοσφαίρου, προς ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού  – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των ποδοσφαιριστών, διοργάνωση η οποία διεξήχθη τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στην επόμενή του συνεδρία το Διοικητικό Συμβούλιο θα μελετήσει και θα ανακοινώσει τρόπους με τους οποίους θα τιμηθεί η μνήμη του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

To «Γκολ στη Ζωή» θα τιμήσει τη μνήμη του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, με τρόπους που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

KOEAΣ

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της ΚΟΕΑΣ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Related posts