«Έπαιρνε αποφάσεις για το ποδόσφαιρο μακριά από σωματειακές συμπάθειες»
Α' Κατηγορία

«Έπαιρνε αποφάσεις για το ποδόσφαιρο μακριά από σωματειακές συμπάθειες»

Ο αντιπρόεδρος της ΚΟΠ Νικ Νικολάου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για τον άνθρωπο και παράγοντα Κωστάκη Κουτσοκούμνη.


«Ήταν ένας άνθρωπος που πρόσφερε στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ήταν ευφυής άνθρωπος με προσωπικότητα ισχυρή και ικανότητα. Ήταν συναινετικός, πολύ καλός διπλωμάτης και είναι σημαντικό στοιχείο σε ένα ν οργανισμό με πολλά σωματεία» είπε αρχικά.

Η επόμενη μέρα στην ΚΟΠ…
«Η ΚΟΠ θα συνεχίσει, η ζωή συνεχίζεται, μαθαίνουμε από τις εμπειρίες των τελευταίων χρόνων και θα προχωρήσει μπροστά και η ομοσπονδία και το ποδόσφαιρο μας. Είναι καλά οργανωμένη η ομοσπονδία στη βάση της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ».

Στο θέμα των οικονομικών των σωματείων για το οποίο συνεργαστήκατε…
«Πάρθηκαν αποφάσεις δύσκολες και οδυνηρές στο οικονομικό κομμάτι αλλά σταθήκαμε σε αυτές τις αποφάσεις όπως η εφαρμογή των μηνιαίων κριτηρίων. Η ομοσπονδία δικαιώθηκε γιατί σήμερα έχει βελτιωθεί η κατάσταση των σωματείων όσον αφορά τα οικονομικά. Αυτά τα πράγματα αλλάζουν με την μέρα και ανάλογα πρέπει να εφαρμόζονται. Πετύχαμε και τα ψηλά τηλεοπτικά δικαιώματα».

Επέμενε στις αποφάσεις του;
«Ήταν αποφασιστικός και στο τέλος δικαιωνόταν με τις αποφάσεις του. Όλες οι αποφάσεις παίρνονταν μακριά από σωματειακές συμπάθειες όλες οι αποφάσεις και αυτό το στοιχείο τον διέκρινε, οι αποφάσεις παίρνονταν για το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου».

Related posts