«Αναμορφωτής και ευεργέτης του ποδοσφαίρου μας»
Α' Κατηγορία

«Αναμορφωτής και ευεργέτης του ποδοσφαίρου μας»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Για την απώλεια του Κωστάκη Κουτσοκούμνη μίλησε ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στον ACTIVE:

«Είναι μεγάλη η θλίψη. Ο χαμός του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας βρίσκει στενοχωρημένους. Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει στο ποδόσφαιρο γενικότερα. Έφτασε την Κύπρο μας ένα επίπεδο αναγνώρισης σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, ήταν αναμορφωτής και ευεργέτης του ποδοσφαίρου μας και δούλεψε με γνώμονα για να μπορέσει να ανυψώσει το Κυπριακό ποδόσφαιρο».

«Ήταν ένας πραγματικός ηγέτης. Ήταν ακουστικός, δεχόταν πολλές πληροφορίες απ’ όλους που ήταν δίπλα του και λειτουργούσε πάντα με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου μας. Όταν πρωτοξεκίνησα ήταν Υπεύθυνος Εθνικών Τμημάτων ήταν πάντοτε δίπλα στους ποδοσφαιριστές και ότι χρειαζόμασταν μας το πρόσφερε. Ήταν ο άνθρωπος που αναγέννηση την Εθνική Ανδρών και την έβαλε σε πιο επαγγελματικό μοτίβο».

«Ένας άνθρωπος θετικός, επικοινωνιακός, βοηθητικός ήταν άνθρωπος που ήταν μέλημα του να βοηθά και να δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές. Είχαμε επικοινωνία λόγω του ότι ήμουν και αρχηγός της Εθνικής ομάδας. Η πίεση ενός προέδρου ήταν τεράστια και πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει για το καλό του ποδοσφαίρου. Το κενό που αφήνει είναι δύσκολο να καλυφτεί. Ήταν άνθρωπος με πολλά χρόνια εμπλοκής. Η εμπλοκή του μάλιστα στις αποφάσεις ήταν καταλυτική. Θα περάσει αρκετός χρόνος μεταβατικός, ώστε να μπορέσει να καλυφθεί το κενό του».

Για το γεγονός ότι στάθηκε δίπλα στους ποδοσφαιριστές για την δημιουργία του «Γκολ στη Ζωή» ανέφερε: «Είχε συγκινηθεί με το άκουσμα πως θέλαμε να δημιουργήσουμε το «Γκολ στη ζωή». Ήξερε τις δυσκολίες τις ζωής. Από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την Ιδέα, και δεν θα υπήρχε αν δεν βοηθούσε. Τα δικά του βιώματα ήταν τέτοια που δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στο πλευρό μας και ήταν καταλυτικός ο ρόλος του στην δημιουργία του».

«Αυτό που θέλω να πω είναι πως το Κυπριακό Ποδόσφαιρο οφείλει πάρα πολλά σ’ αυτό τον άνθρωπο για την πορεία που είχε όλα αυτά τα χρόνια με την εμπλοκή του. Πολύ δουλευταράς, παθιασμένος και θυσίασε την ζωή του για το ποδόσφαιρο μας».

Related posts